Groepsrondreis Maleisië - Borneo (Sabah)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

1,4
Toegevoegd op: 10-03-2018

De reis voldeed niet aan mijn verwachtingen. Het geschetste beeld van het wildlife in Shabah bleek in de werkelijkheid niet te kloppen. De keuze om de reis samen te voegen met de reis naar Sawarak is vanwege de groepsdynamiek geen gelukkige keuze. De Nederlandse reisleider in Maleisië deed haar werk prima. De reisbegeleiding op Shabah bleef eigenlijk beperkt tot logistieke ondersteuning.

Anoniem
4,3
Toegevoegd op: 07-03-2018

Het eerste gedeelte van de reis op Borneo was wat teleurstellend tweede gedeelte prima.

De reis naar Borneo was wat teleurstellend. de gidsen maakte zich er een beetje vanaf. Hierover hebben we contact opgenomen met Fox reizen. Verder was de reis in Maleisie zelf goed georganiseerd. De verhouding prijs kwaliteit is door het stukje Borneo Saba niet in orde. Jammer we zijn het anders gewend van Fox reizen.

Dhr. R - Baarn
1,9
Toegevoegd op: 05-03-2018

beschrijving klopt niet met de werkelijkheid

de reis voldeed niet aan mijn verwachtingen. Met name de beschrijving van de 8 dagen in SABA waar ik me op verheugd had, klopte geenszins met wat we zagen Kota Kinabalu leek op een soort Benidorm, de beloofde fietstocht was heel anders dan beschreven..de ruim 2 uur durende rit van Sandukan naar Sukau gaat alleen langs eindeloze palmolie palmen. Bij het ontwaken in de "jungle" hoor je gen junglegeluiden maar pratende langslopende gasten op weg naar de rivier alsmede de rolkoffertjes over de planken en de wandeling door de jungle, bleek een ploetertocht waarbij de enige beesten die we hebben gezien; heel veel bloedzuigers waren ! Ik voelde me door de diverse begeleidende gidsen, meer als een poststuk beschouwd, dat van de ene plek naar de andere moest worden afgeleverd. Om informatie moesten we steeds vragen.

Mw. V - Apeldoorn
8,1
Toegevoegd op: 25-09-2017

Een veelzijdige reis die echt is aan te raden!

Wij hebben een hele mooie rondreis door Maleisië en Borneo (Sabah) gemaakt, een unieke ervaring! We hadden het geluk de "big five" te mogen ontdekken in de prachtige natuur van Borneo. Door een aantal nationale vluchten hebben we ook een groot deel van Maleisië kunnen bewonderen.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 17-07-2017

Een mooie afwisselende reis met veel natuur. Borneo is prachtig. Het verblijf aan de Kinabatangan rivier was voor ons het hoogtepunt. We hadden hier een Engels talige reisgids met veel knowhow over de omgeving. We hebben dwergolifanten, neusapen, neushoornvogels en orang oetangs in het wild mogen zien! Maleisië is erg leuk door de verschillende cultuurinvloeden en het heerlijke eten. Penang vonden wij een verassing door de mooie streetart en de fijne sfeer. De Camaron Highlands moet je een keer gezien hebben. Tot slot heerlijk ontspannen op Langkawi. Een mooie reis met een goede afwisseling tussen vrije tijd en geplande activiteiten. Deze reis hadden wij mede geboekt wegens de omvang van de groep. Echter worden de groepen van de Sarawak en Sabah reis op de dagen in Maleisië samen gevoegd, waardoor de groep die dagen alsnog erg groot is.

Dhr. H - Rijsbergen
Terug naar boven