Groepsrondreis Maleisië - Borneo (Sarawak)

U krijgt van ons:
  • Op zoek naar de orang-oetans op Borneo
  • Ontmoeting met de Iban-stam
  • Overnachting in een luxe resort op Langkawi

Avontuurlijke rondreis dwars door de spectaculaire natuur van Borneo

Ga mee met deze avontuurlijke rondreis dwars door de spectaculaire natuur van Borneo. We gaan op zoek naar orang-oetans en verblijven middenin de dichtbegroeide jungle. Dé perfecte plek om prachtige wandelingen door de natuur te maken.

We komen bij van deze indrukken aan het strand van Damai Beach aan de Zuid-Chinese Zee en wanneer we weer terug zijn in West-Maleisië zoeken we de koelte op in de Cameron Highlands. Hier groeit het heerlijkste fruit en genieten we van de uitzichten over de theeplantages. Ook ontdekken we het eiland Penang, een smeltkroes van culturen. De reis eindigt op het tropische eiland Langkawi, waar we verblijven in een heerlijk viersterrenresort aan zee.
 Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis

Comfortabele en centraal gelegen hotels
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Zo verblijven we in Borneo midden in het stuwmeer van Batang Ai, omgeven door de regenwouden. Hier kunt u alleen per boot komen! Dagelijks worden er (gratis) excursies georganiseerd, zoals wandelingen over het eiland onder leiding van een ervaren gids.
 Bekijk een selectie van de hotels van deze reis

Onze reisspecialisten staan voor u klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Maleisië en maken er voor u een geweldige reis van. Reisleider Floris vertelt: "Een reis naar Maleisisch Borneo én het schiereiland is een kennismaking met de jungle. Ik wijs mijn reizigers er altijd op dat ze moeten absorberen. Niet blindelings lopen en praten, maar stil staan. Midden in de jungle. Om je heen kijken, omhoog, achterom en beseffen dat je in Borneo bent..."

Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Maleisië?
 Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum

Orang Oetan op Borneo - MaleisiëEcht FOX Moment
Tijdens deze reis bezoeken we op het orang-oetan reservaat van Semenggoh, waar verstoten orang-oetans worden opgevangen en begeleid om later zelfstandig terug de jungle in te kunnen. Lees verder

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers
Het kan voorkomen dat deze reis wordt uitgevoerd samen met de 18-daagse groepsrondreis Maleisië - Borneo (Sabah)

86 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Mooie fascinerende reis met veel wildlife en culturele ervaringen.
Dhr. W
De oudste jungle ter wereld, het bruisende Kuala Lumpur en de prachtige Cameron Highlands, dat is Maleisië. Proef exotisch fruit op een lokale markt en geniet op één van de bountystranden.
Reisleider Floris
Terug naar boven