Groepsrondreis Singapore-Maleisië-Thailand

U krijgt van ons:
  • Bruisende steden Singapore en Kuala Lumpur
  • Tropische jungle van Khao Sok
  • Verblijf in een viersterrenresort in Phuket
  • Bezoek aan theeplantage in Cameron Highlands
  • Kajakken in mangroves van Krabi

Prachtige ontdekkingsreis langs bruisende steden, tropische eilanden en ongerepte regenwouden

Een unieke combinatiereis waarbij we bruisend Singapore en de mooiste plekjes van Maleisië en Zuid-Thailand ontdekken. Een fantastische reis barstensvol bijzondere excursies. We ontdekken waarom Maleisië ook wel smeltkroes van culturen wordt genoemd en leren over de kleurrijke rituelen van de verschillende bevolkingsgroepen. We reizen langs theeplantages en wandelen door oude koloniale steden. Genieten van het tropische strand van bounty-eiland Langkawi voordat we aankomen in het Thaise plaatsje Krabi, gezegend met een spectaculaire kustlijn en een weelderig groen achterland. Ook in de jungle van Khao Sok ontdekken we het mooiste van de natuur, onder andere tijdens een tocht per bamboevlot door dit prachtige natuurgebied.

De reis eindigt op het eiland Phuket, waar we verblijven in een heerlijk hotel met zwembad op loopafstand van de winkeltjes en restaurants van Kata Beach.

Tijdens de reis overnachten we in veelal viersterrenhotels en wordt u tot aan aankomst in Phuket begeleid door een professionele Nederlandssprekende reisleider.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte
(geen minimum nodig bij een gegarandeerd vertrek)
Minimaal 10 / maximaal 30 deelnemers