Privé rondreis met huurauto Maleisië - Taman Negara

Ontdek veelzijdig Maleisië in uw privé huurauto

Ontdek veelzijdig Maleisië. Dagelijks vertrek mogelijk!

Deze reis wordt inclusief autohuur aangeboden. U vliegt naar de fantastische hoofdstad Kuala Lumpur, waarna u twee dagen verblijft in de Taman Negara, de oudste jungle ter wereld. U gaat met een longtailboot diep de jungle in om hier te genieten van de prachtige natuur. Vervolgens rijdt u in westelijke richting naar de adembenemend mooie Cameron Highlands, waar u twee nachten verblijft, voordat u de 'Parel van de Oriënt' bezoekt: het eiland Penang.

U kunt uw reis verlengen op een strandbestemming naar keuze, bijvoorbeeld op het tropische Langkawi of op één van de ongerepte eilanden voor de oostkust. U verblijft in uitstekende hotels op basis van logies en ontbijt.

rent-a-car-iconDe huurauto is inclusief
U rijdt met uw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto. Het grote voordeel van eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt en waar u onderweg stopt.

De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit. De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, soms tegen betaling.

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Terug naar boven