14-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Maleisië - Taman Negara

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

24 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 27-01-2020

Variërend, soms wat druk maar mede ook door de chauffeur een onvergetelijke ervaring.

Gastvrije mensen en geen probleem om met man en vrouw een moskee van binnen te mogen bekijken.

7,3
Toegevoegd op: 23-10-2019

Een mooie, veelzijdige, culturele en interessante rondreis door Maleisie

Het leukste vonden wij dat je van elke religie/cultuur de bijbehorende tempels/ gebouwen zag. Leuke afwisseling tussen stad en de natuur!

8,0
Toegevoegd op: 22-09-2019

Afwisselende reis, alles goed geregeld

Het leuke aan deze reis is de afwisseling. Zowel de bestemming, van stad tot jungle en alles daar tussen inzit. De hotels zijn goed gekozen.

Renata Ottervanger uit Sleeuwijk
7,0
Toegevoegd op: 09-09-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 08-09-2019

Een mooie reis die uitstekend inelkaar zit, met veel uitersten, alles strak geregeld, fantastisch!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 29-08-2019

Fantastische reis

Afwisselende reis met veel bezienswaardigheden. We vonden vooral Penang erg leuk. Doe dan zeker de streetart route!

Petra
8,3
Toegevoegd op: 11-08-2019

Veelzijdige reis waarbij je kennismaakt met meerdere culturen en landschappen .

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 07-08-2019

zeer afwisselende, prima verzorgde reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 01-08-2019

Fantastische reis met veel variatie; stad, cultuur, jungle en strand.

We hebben genoten van deze gevarieerde rondreis. De jungle was een belevenis op zich. Mooi om er per longtailboot naartoe te gaan. Nightwalk en jungletrekking zijn leerzaam en een aanrader. Ook het bezoek aan de orang asli stam was een bijzondere ervaring. De mangrovetour op Langkawi was prachtig. Dat is zeker aan te raden. Het eten op Maleisie is prima. Streetfood is heerlijk. De gidsen waren prima , gaven duidelijke info en spraken goed engels. Lange Nederlanders ( zoals wij ) zijn een attractie op zich, dat veroorzaakte heel vaak hilarische momenten.

Fam Faber uit Zwolle
8,0
Toegevoegd op: 24-07-2019

Een afwisselende reis.

Tijdens deze reis hebben we de verschillende kanten van Maleisië ontdekt. Het reistempo was rustig en goed te doen. Het voordeel van een privéreis is dat soms kunt afwijken van het programma. De gids/chauffeur heeft ons veel verteld over het land, als je op jezelf reist mis je deze aanvulling. Wij vonden dit erg fijn. We hebben op de heenreis tevens een tussenstop gemaakt in Dubai, een aanrader.

Miranda