Privé rondreis met gids/chauffeur Maleisië - Taman Negara

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 12-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 07-08-2018

Fantastische reis met veel verschillende indrukken, van drukke stad tot heerlijk rustig platteland.

Kuala Lumpur is geweldig, mooie schone moderne stad met indrukwekkende bezoekerspunten. Taman Negara is een echt stukje jungle, fijne ervaring. Cameron Highlands, zeer bijzondere omgeving tussen de geweldige theeplantages, even een stukje rust in de reis. Penang, een geweldige stad, echt een cultuurverandering, mooie oude delen waar het leven nog is zoals je op reis verwacht van dit land, fantastische uitzichten vanaf Penang Hill en de Komtar toren. Langkawi is heerlijk om uit te rusten na een enerverende reis, mooie schone stranden en ook nog van alles te doen voor de liefhebber, wij hebben genoten van de mangrove tour, een bijzonder ervaring in de natuur, ook is de kabelbaan een topatraktie waar je overigens wel de tijd voor moet nemen, maar zo de moeite waard wegens de geweldige uitzichten en de loopbrug over de bergen. Wij hebben van de reis genoten...

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 29-05-2018

fantastisch

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 17-05-2018

Zeer afwisselende reis in een gastvrij land.

Dhr. H - Dordrecht
10,0
Toegevoegd op: 23-01-2018

Boeiend, gevarieerd en niet te vermoeiend

Onze privé chauffeurs waren stipt, behulpzaam en vriendelijk. Het hotel casa del mar in Langkawi is echt een pareltje, nog nooit zo verwend geweest, elke dag opnieuw. En op mijn verjaardag kreeg ik zelfs bloemen, bubbels en chocolaatjes. Hier moet je,zoals wij, zeker enkele nachten bijboeken. Taman negara was overstroomd en onbereikbaar, maar er werd ons een zeer acceptabel alternatief aangeboden met het Belum rainforest resort. De kamer die we kregen was echter helemaal niet OK. Geen uitzicht, slecht bed...en dan waren ze de gang ook nog eens aan het schilderen. We hebben 50 euro per nacht extra betaald aan het hotel en daarvoor een schitterende kamer gekregen, met zicht op het meer. We hebben er geen punt van gemaakt naar discovery overland toe. Maar misschien toch wel goed om weten dat er een héél groot verschil is tussen de verschillende kamers in dat overigens prachtig gelegen hotel, met infiniti pool.

Mw. D - Hulst
9,0
Toegevoegd op: 21-09-2017

Prachtige afwisselende tocht door Maleisie

Zeer afwisselende reis door het prachtige Maleisië. Elke paar dagen afwisseling van omgeving. Vele kanten van het land worden belicht met het wonderlijke taman negara als hoogtepunt.

Dhr. J - Roosendaal
9,0
Toegevoegd op: 12-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. H - Beek
8,1
Toegevoegd op: 07-08-2017

Een vakantie om nooit te vergeten

Tijdens deze reis hebben we erg veel dieren gezien en de schitterende natuur van Maleisië/Borneo mogen aanschouwen. Cameron Highlands is echt een aanrader, indrukwekkende thee plantages die de bergen bedekken. Pankor Laut was een prachtig paradijs waar je lekker kan relaxen de sea villa's zijn iets prijziger maar zeker een aanrader! Wij hebben de reis gemaakt met een prive chauffeur, erg fijn en je kunt stoppen wanneer je wilt. Ook verteld de chauffeur je veel over de omgeving.

Dhr. H - Deventer
Terug naar boven