Privé rondreis met huurauto Magnifiek Maleisië

 

De mooiste hoogtepunten van West-Maleisië per huurauto

Tijdens deze individuele rondreis ontdekt u veelzijdig West-Maleisië per huurauto.
U vliegt non-stop naar de fantastische hoofdstad Kuala Lumpur, waar u twee dagen de tijd heeft om de sfeervolle markten, de imposante Petronas Towers, het Merdeka plein en het Koninklijk Paleis te bezoeken.

Op dag 4 rijdt u naar het historische Malacca, een schitterend stadje met koloniale gebouwen en overblijfselen uit de VOC-tijd. Vervolgens rijdt u naar het mooiste heuvelgebied van Maleisië, de Cameron Highlands. Breng beslist bezoek aan een theeplantage.

Op het eiland Penang verblijft u twee dagen in het stadje Georgetown met koloniale gebouwen, antieke Chinese theehuizen, kleurrijke markten en de wijken Chinatown en  Little India. Bij de eetstalletjes op straat kunt u de lekkerste gerechten proeven.

Per ferry maakt u tenslotte de overtocht naar uw eindbestemming; het tropische eiland Langkawi. Een prachtig groen en onbedorven tropisch eiland in de azuurblauwe Andaman Zee. U verblijft in uitstekende hotels op basis van logies en ontbijt.

Private selfdrive
U rijdt met uw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto. Het grote voordeel van het hebben van uw eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt en waar u onderweg stopt.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit