Privé rondreis met gids/chauffeur Singapore - Maleisië - Thailand

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Er zijn voor deze reis geen extra opties beschikbaar.

Optionele excursies in Krabi

 • 4 Eilandentour per longtailboot

  THB 1500 p.p.

  Bezoek vier schitterende eilandjes voor de kust van Krabi. We vertrekken vanaf Nopparatthara beach en varen naar Tab island. Deze twee kleine eilandjes zijn gescheiden door een zandbank die bij eb bewandelbaar is, maar bij vloed onder de zeespiegel verdwijnt. We bezoeken ook Kai island (Chicken island), waar de rotsformaties de vorm van een kip hebben. Op elk eiland heeft u de mogelijkheid om te zwemmen en te snorkelen. Geniet van de vele gekleurde vissen in het water. Rond twee uur vaart u terug naar het vaste land. Inclusief (join-in) vervoer, National Park entree, gids.

 • Kajakken in Ao Thalane

  THB 1150 p.p.

  U maakt een bijzondere kajaktocht door mangrove bossen. Aanschouw de overweldigende natuur. Een fascinerende excursie! Inclusief lunch.

Optionele excursies in Kuala Lumpur

 • Kuala Lumpur Tower en Chinatown

  MYR 255-293 p.p.

  U wordt opgehaald bij het hotel en naar Chinatown gebracht, een wijk met een multicultureel karakter waar het met name ’s avonds gezellig druk wordt. Hier kunt u rondwandelen rondom Petaling Street, de bekende nightmarket, waar je spotgoedkoop kunt winkelen. U dineert vervolgens in een uitstekend restaurant, gespecialiseerd in de Maleise keuken. Daarna naar KL Tower, maar liefst 421 meter hoog. Vanaf het Observation Deck geniet u van een spectaculair uitzicht over de stad. Wilt u nog hoger? Dan betaalt u ter plaatse MYR 50 extra voor bezoek aan het Sky Deck (afhankelijk van weersomstandigheden).
  MYR 293 bij 2-3 personen
  MYR 274 bij 4-6 personen
  MYR 255 bij minimaal 7 personen

 • Vuurvliegjes

  MYR 200-308 p.p.

  We brengen een bezoek aan Kampung Kuatan, bekend om zijn vuurvliegjes, "klip-klip" in het Maleis. Langs de oever van de rivier zorgen ze met hun twinkelende licht voor een fantastisch schouwspel. Zo geven deze insecten bij duizenden een prachtige lichtshow.
  Andere plaatsen die we aandoen tijdens deze excursie zijn het historische Buket Melawati, het natuurpark en een lokaal 'seafood' restaurant waar we heerlijk dineren met diverse visgerechten (diner is inclusief).
  MYR 308 p.p. bij 2-3 personen
  MYR 223 p.p. bij 4-6 personen
  MYR 200 p.p. bij minimaal 7 personen.

 • Fietstocht KL by night

  MYR 200,- p.p.

  Maak kennis met het échte Kuala Lumpur tijdens deze fascinerende fietstocht, georganiseerd door een professionele organisatie met Nederlandse eigenaars. Je ontdekt bekend én onbekend Kuala Lumpur per fiets. We zien de bekende hoogtepunten van een andere kant én ontdekken het authentieke Kuala Lumpur in de kampungs en op de lokale markten.

  Inclusief: traditioneel diner, 2 flesjes water, Engelssprekende gids

Optionele excursies in Langkawi

 • Fietstocht

  MYR 110 p.p.

  Ontdek de omgeving van Langkawi per fiets, een zeer bijzondere excursie waarbij u kennis maakt met de lokale bewoners. U fietst door dorpjes, door het platteland en rijstvelden. Ook maakt u een wandel door de rijstvelden en na een korte pauze door de drukste winkelstraat van Pantai Cenang. Daarna zult u langs de kust fietsen met prachtig uitzicht op de kustlijn. Daarna kunt u genieten van een heerlijke lichte lunch.

  De route is ongeveer 14 kilometer.

 • Eilandtour

  MYR 88 p.p.

  Tijdens deze tour bezichtigt u vele hoogtepunten zoals het Atma Alam, waar u getuige bent van het traditionele proces van batik schilderen met behulp van wax en verf. Vervolgens gaat u naar Mahsuri's Mausoleum; de rustplaats van de legendarische prinses. Ook komt u langs Eagle square; dit prominente, 19 hectare grote oriëntatiepunt is de hoofdattractie voor bezoekers die per boot op Langkawi aankomen. Daarnaast brengt u een bezoek aan Kuah Town; hier kunt u terecht voor handgemaakte souvenirs en duty free shopping. De hoofdstraat is gelegen langs de haven.
  (exclusief entreegelden) Minimaal 4 personen.

 • Mangrove tour

  MYR 160 p.p.

  Aanrader!! Vanuit het hotel wordt u naar een kleine haven aan een rivier gebracht. Vandaar maken we per boot een interessante tocht door het mangrove woud. De planten en bomen staan in het zoute water en fungeren zo als kraamkamer van vele vissen en schelpdieren.
  Tevens brengen we een bezoek aan een vissersfarm en een druipsteengrot met honderden vliegende honden (vleermuissoort).
  Tot slot bent u getuige van het voeren van adelaars, één van de hoogtepunten van deze excursie, die beslist de moeite waard is.

  Inclusief picknick lunch op het strand (minimaal 8 personen, bij minder deelnemers lunch op andere locatie).

 • Cruise

  MYR 340 p.p.

  Altijd al willen varen op een jacht? Boek dan deze cruise en vaar over de Andaman Zee. Alle drankjes incl. cocktails zijn inbegrepen. Uiteraard wordt er ook een lunch voor u bereid of strandbarbecue georganiseerd.

 • Sunset Cocktail Cruise

  MYR 230 p.p.

  Voel de wind door uw haren en hoor het geluid van de golven aan boord van een zeilboot op de Andaman Zee. Geniet van het uitzicht op de mooie eilanden van Langkawi en van een prachtige zonsondergang. Er is gelegenheid om te zwemmen. Bij de cruise zijn alle drankjes inclusief cocktails inbegrepen.

 • Snorkelen vanaf het strand

  MYR 219 p.p.

  Gelegen in het kristalheldere water van Pulau Payar vindt u mooie koraalriffen. Vanaf het 2 kilometer lange strand met voldoende schaduwplekken, kunt u direct de zee inlopen en de schitterende onderwaterwereld bekijken. Geniet na afloop van het snorkelen van de zon en het strand. Een snorkeluitrusting wordt u ter beschikking gesteld. Een lunchpakket is inbegrepen.

 • Duiken bij het strand

  MYR 365 p.p

  Gelegen in het kristalheldere water van Pulau Payar vindt u mooie koraalriffen. Indien u al beschikt over een PADI duikcertificaat zijn er tijdens deze duikexcursie twee duiksessies inclusief. Wanneer u voor het eerst duikt, krijgt u een les en een introductie duik. Duikuitrusting wordt u ter beschikking gesteld. Een lunchpakket is inbegrepen.

Optionele excursies in Penang

 • Eiland ontdekkingstour

  MYR 94 - 115 p.p.

  Ontdek Penang, 'de Parel van het Oosten'. De tocht begint in Georgetown, de stad waar de invloeden van zowel het oosten als het westen goed zichtbaar zijn. U passeert het drukke strand van Batu Ferringhi en bezoekt een batikfabriek waar u uitleg krijgt over de verschillende manieren van batik maken. U brengt ook een bezoek aan de slangentempel, gebouwd in 1850 ter herinnering aan de monnik Chor Soo Kong die helende krachten had. Bij voldoende tijd wordt nog een fotostop gemaakt bij de beroemde ruim 13 kilometer lange brug van Penang. De gehele tour duurt ongeveer een halve dag.
  MYR 115 p.p. bij 2-3 personen
  MYR  95 p.p. bij 4-6 personen
  MYR 94 p.p. bij minimaal 7 personen

 • Garden Tour

  MYR 179 - 227 p.p.

  We bezoeken eerst de Spice Garden, een schitterende tuin in de jungle. U ziet hier meer dan 500 verschillende planten en kruiden. De tuin is een speelplaats voor insecten en vlinders, een waar paradijs! Een gids geeft u uitleg over de verschillende planten en kruiden. Vanuit de Spice Garden rijden we verder naar de Fruitfarm, waar u uitleg krijgt over de verschillen fruitsoorten die in Maleisië groeien. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om te proeven!
  MYR 227 p.p. bij 2-3 personen
  MYR 212 p.p. bij 4-6 personen
  MYR 179 p.p. bij minimaal 7 personen

 • Cultureel Penang

  MYR 111 - 127 p.p.

  Halve dagexcursie. U bezoekt onder andere Weld Quay en Fort Cornwallis, het punt waar de Britten in de achttiende eeuw aan wal kwamen. Ook bezoeken we Khoo Kong Si met haar houtsnijwerken en Chinese architectuur. Eén van de hoogtepunten van deze excursie is de Street of Harmony. In deze straat staan een kerk, een moskee, een boeddistische tempel en een hindu tempel harmonieus dicht bijeen. De bevolking heeft respect voor elkaars geloof en leven in goede harmonie met elkaar. Tenslotte rondleiding door het museum van Penang met een groot assortiment aan oude accessoires en riksja's.
  MYR 127 p.p. bij 2-3 personen
  MYR 113 p.p. bij 4-6 personen
  MYR 111 p.p. bij minimaal 7 personen

 • Georgetown per trishaw

  MYR 109 - 172 p.p.

  Tijdens deze excursie die circa 3 uur duurt, ziet u wat er in Georgetown veranderd is in de loop der eeuwen comfortabel en lekker in de buitenlucht per trishaw (fietstaxi)! Eerst bezoekt u de ‘clans’ van Penang; Chinese families die leven in complete dorpen gebouwd op palen. Daarna bezoekt u de rijk gedecoreerde Khoo Kongsi tempel, Fort Cornwallis, de wijk Little India met de Mahamariamman tempel en de zogenoemde ‘Street of Harmony’, waar een kerk, een moskee, een boeddhistische tempel en een hindu tempel harmonieus bij elkaar liggen.
  Minimaal 2 personen.
  MYR 172 p.p. bij 2-3 personen
  MYR 146 p.p. bij 4-6 personen
  MYR 109 p.p. bij minimaal 7 personen

 • Penang heuvel en Kek Lok Si tempel tour

  MYR 142 - 184 p.p.

  We bezoeken eerst het hoogste punt van het eiland, het 830 meter hoge Penang Hill, vanwaar u een spectaculair uitzicht over het eiland heeft. Met een treintje uit 1923 rijden we naar boven, dit is een van de hoogtepunten van het eiland Penang! Vervolgens bezoeken we de grootste en mooiste Buddhistische tempels van Maleisië, de Kek Lok Si tempel, majesteus gelegen op een heuvel in Ayer Itam. Het heeft maar liefst 20 jaar geduurd om deze tempel te bouwen met als hoogtepunt de "Pagoda of Ten Thousand Buddhas". De pagode is zeven etages hoog en heeft Thaise, Chineze en Birmese invloeden. Deze excursie is inclusief vervoer, gids en entreegelden.
  MYR 184 p.p. bij 2-3 personen
  MYR 156 p.p. bij 4-6 personen
  MYR 142 p.p. bij minimaal 7 personen


   

Optionele excursies in Phuket

 • Simon Cabaret

  THB 1000 p.p.

  Thailand is befaamd om zijn travestietenspektakels. De shows die 's avonds worden opgevoerd in het Simon Cabaret zijn van het allerhoogste niveau en genieten internationale bekendheid. Geniet van de indrukwekkende decors en kostuums! (VIP plaatsen)

Optionele excursies in Taman Negara

 • Taman Negara pakket A

  MYR 160 p.p.

  Dit excursiepakket bestaat uit een nachtsafari, een jungle wandeling naar de canopy walk en een bezoek aan een Orang Asli dorpje.
  ’s Avonds maakt u onder begeleiding van een gids een wandeling door de jungle, waar het na het invallen van de duisternis een kakafonie van geluiden is.
  De canopy walk is een loopbrug op ongeveer 40 meter hoogte, waarbij u letterlijk tussen de boomtoppen loopt. Het pad er naartoe leidt u dwars door de jungle, maar is goed begaanbaar. Het uitzicht op de boomtoppen en de rivier is fantastisch!
  Ook bezoekt u een Orang Asli dorp, de oorspronkelijke bewoners van Maleisië. Ze laten zien hoe ze leven in van palmbladeren gebouwde hutten en u krijgt een demonstratie hoe ze met blaaspijpjes jagen.
  De excursie-onderdelen kunnen ook los geboekt worden.
  Minimaal 4 personen.  LET OP! In verband met het regenseizoen is de Canopy Walk in het Mutiara Taman Negara Resort tijdelijk tot nader order gesloten om de veiligheid van de bezoekers te kunnen waarborgen.

  Indien u een groepsreis heeft geboekt, informeert uw reisleider u ter plaatse hoe het excursiepakket kan worden aangepast.

  Indien u een individuele reis heeft geboekt, dan kunt u ter plaatse overleggen hoe u het excursiepakket wilt aanpassen.

 • Taman Negara pakket B

  MYR 200 p.p.

  Dit excursiepakket bestaat uit een nachtsafari, een lichte jungle trekking naar de canopy walkway en een boottocht naar de Lata Berkoh waterval.
  ’s Avonds maakt u onder begeleiding van een gids een wandeling door de jungle, waar het na het invallen van de duisternis een kakafonie van geluiden is.
  De canopy walk is een loopbrug op ongeveer 40 meter hoogte, waarbij u letterlijk tussen de boomtoppen loopt. Het pad er naartoe leidt u dwars door de jungle, maar is goed begaanbaar. Het uitzicht op de boomtoppen en de rivier is fantastisch!
  Ook maakt u een boottocht naar Lata Berkoh, een plek in de rivier midden in de jungle waar kleine watervallen zijn en u kunt zwemmen.
  De excursie-onderdelen kunnen ook los geboekt worden.
  Minimaal 4 personen.  LET OP! In verband met het regenseizoen is de Canopy Walk in het Mutiara Taman Negara Resort tijdelijk tot nader order gesloten om de veiligheid van de bezoekers te kunnen waarborgen.

  Indien u een groepsreis heeft geboekt, informeert uw reisleider u ter plaatse hoe het excursiepakket kan worden aangepast.

  Indien u een individuele reis heeft geboekt, dan kunt u ter plaatse overleggen hoe u het excursiepakket wilt aanpassen.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).