Privé rondreis met gids/chauffeur Singapore - Maleisië - Thailand

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,9

Gemiddelde beoordeling

7 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 21-08-2018

Indrukwekkende, afwisselende rondreis vol prachtige natuur, cultuur en stranden

We hebben genoten van de afwisselende reis. Singapore was prachtig en schoon met mooie architectuur, Gardens by the bay vonden wij heel mooi en we genoten van een cocktail op Marina Bay met een geweldig uitzicht. In Kuala Lumpur vonden we het uitzicht vanaf the Twin Towers prachtig en daaronder is een schitterend aquarium, waar de haaien en roggen over je heen zwemmen.Taman Negara vonden we heel erg mooi. Canopy Walkway en een extra boottocht, waarbij je kunt zwemmen bij een waterval is erg leuk om te doen. Georgetown vonden we erg leuk met Harmonystreet, lekker eten in ons Bayviewhotel, waarbij je ronddraait boven de stad en lekker eten bij stalletjes in Red Garden.Vanaf Langkawi gingen we snorkelen, Mooi, maar veel toeristen.Bij Krabi gingen we kano-varen bij de mangrovebossen. Dit was erg mooi! Phi Phi is een mooi eiland in Thailand, waar je leuk kunt wandelen naar mooie uitzichtpunten en lekker zwemmen in zee.Rust op Phuket tot slot

Linda Dijkstra
6,7
Toegevoegd op: 20-08-2018

Mooi reis, voor ons te veel bestemmingen, de overplaatsingen kostten telkens veel vakantie-tijd

Wij hebben genoten van deze reis samen, de gidsen waren punctueel en hulpzaam, wij hadden liever een dag langer in Singapore, Penang en waarschijnlijk ook in Kuala Lumpur doorgebracht (veel te zien). Lange overplaatsingen (telkens een half dag verspeeld). De aankomsttijden bij de hotels waren vaak onhandig, de kamer was niet beschikbaar. 3 bestemmingen in Thailand hadden wij liever geruild met een langere verblijf op 1 lokatie.

Familie Creanza
9,0
Toegevoegd op: 29-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,5
Toegevoegd op: 10-11-2017

Zeer gevarieerde en ontspannen reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

HA Bosmans
9,5
Toegevoegd op: 23-12-2017

Een schitterende reis, top georganiseerd, een aanrader!..

Bij onze aankomst In Singapore begon een schitterende reis, een trip met veel variatie en mooi opgebouwd. Alle dagen was er een nieuwe ervaring, er was nooit verveling. Heel goed vervoer met goede chauffeur/gids, altijd stipte afspraken, je werd overal goed begeleid kortom een aanrader. Als afsluiter de centara beach resort moet je doen, een echte verwennerij.

4,3
Toegevoegd op: 25-01-2018

Zeer gevarieerde reis, maar hier en daar wat tegenvallers.

De grote steden waren helemaal naar wens. Sommige hotels liggen echter wel zo afgelegen van andere faciliteiten, dat je volledig aangewezen bent op de faciliteiten van het hotel. Wat niet altijd even gezellig was. Bij aankomst in Krabi kregen we te horen dat we nog 4,5 uur moesten rijden, zeker het vermelden waard. De beschrijvingen van de Zuidelijke parels van Thailand kwamen niet helemaal uit. Phi Phi bv wordt beschreven als een tropisch idyllisch klein eiland, echter we werden aangevoerd met wel 4 of 5 boten met daarop elk een paar honderd mensen. Een enorme chaos op de kade. Phi Phi is dus een toeristen fabriek. Ingesteld op geld verdienen. Niks idyllisch. Daar misten we ook wel iets van een excursie aanbod. Het Bayview resort, prima maar wel wat verouderde huisjes met gescheurde vloeren en een wat slonzig ogende badkamer. De hele dag hoor je de longtail boten razen langs het strand. Dit viel dus erg tegen.

J Korte
8,6
Toegevoegd op: 22-02-2018

Prachtige reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

AWJ Gaasbeek