Privé rondreis met gids/chauffeur Singapore - Maleisië - Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

4 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 10-11-2017

Zeer gevarieerde en ontspannen reis

Dhr. B - Heeze
10,0
Toegevoegd op: 17-07-2017

Geweldige en zeer gevarieerde reis. Gewoon fantastisch

Wij hebben een geweldige reis gehad, heel veel gezien. De chauffeurs waren altijd keurig op tijd. De hotels zijn prima (de een misschien beter dan de ander). Onze reisgids/chauffeur in Maleisië was echt een geweldige man, heeft ons veel verteld en laten zien. Singapore, Kuala Lumpur en Georgetown zijn geweldige steden. De Taman Negara was ook super. Wij hebben de boottocht (2 uur) als zeer aangenaam ervaren. Daarna zijn de Cameron Highlands een zeer aangename verkoeling met een prachtige natuur. De boottocht naar Langkawi was vrij wild (ondanks het mooie weer). Heel mooi eiland, wij hebben een scooter gehuurd (aanrader). Daarna naar Thailand rustige boottocht en ongeveer 4,5 uur rijden door een zeer mooi landschap. Krabi was mooi en Phi Phi ook echt een aanrader. Phuket had voor ons niet gehoeven (iets langer op Phi Phi misschien ?). Vliegreis terug naar Singapore met overstap Amsterdam ging ook allemaal perfect

Dhr. K - Dalen
6,7
Toegevoegd op: 16-02-2017

Zeer afwisselende en leerrijke reis met zowel ups als downs.

Ondanks een aantal minpunten een mooie, afwisselende en leerrijke reis met goede hotels, goede auto's met vriendelijke chauffeurs die altijd stipt op tijd waren. Het bootvervoer (als haringen in een ton) laat te wensen over en de behandeling van de bagage (op de boten) tart alle verbeelding. Singapore: na aankomst in hotel en koffers afgeven, onmiddelijk de stad bezichtigen, (wandelend met stadsgids) en dat na een vlucht van 13 uur! Maleisië: zeer goede chauffeur/gids (2x2 dagen). Kregen ook veel algemene informatie over Maleisië. Resterende dagen alleen chauffeurs. Onverwachte omstandigheden (evacuatie vanuit Taman Negara) zijn zeer goed opgelost. Waren in Georgestown met Chinees Nieuwjaar: was leuke ervaring. Mangrovetoer op Langkawi is zeker aan te raden. Thailand: was een flop: geen Fox afgevaardigde, geen engels sprekende chauffeur, geen mogelijkheid excurcies te boeken, we werden aan ons lot overgelaten.

Dhr. N - Kapellen
8,6
Toegevoegd op: 24-12-2016

Geweldige reis gehad!

Geweldige reis en verblijf in Singapore en Maleisië. De reisagenten in Maleisië en Singapore hadden hun zaken goed/prima voor elkaar. En dan valt onmiddellijk op dat de reisagent in Thailand dit zeker als verbeterpunt moet zien. De reisbescheidenen ontvingen wij per fax in het hotel (en niet goed leesbaar). Zij stelde zich niet voor en wij moesten zelf tijdens de reis van 4 uur (auto) vragen om een sanitaire stop en kop koffie. Kortom, het was een erg stille rit en wat wij ook niet gewend waren. In de reisperiode periode veel onderhoud aan de hotels.

Anoniem
Terug naar boven