22-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Singapore - Maleisië - Thailand

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

9 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,0
Toegevoegd op: 11-09-2019

In vogelvlucht het beste van Singapore, Maleisië en Thailand!

Batu Caves, Twin towers, Penang Hill, Skybridge, Phi Phi Islands (Monkey Beach), James Bond Island, Elephant Sanctuary Phuket

Kim
9,7
Toegevoegd op: 08-07-2019

Mooie gevarieerde reis

Leuke ervaring, verschillende culturen

7,7
Toegevoegd op: 08-07-2019

Mooie afwisselende reis met leuke excursies

Maak gebruik van de aangeboden excursies. Die maken deze reis compleet.

8,3
Toegevoegd op: 15-06-2019

Prachtige reis

Dit is te veel om op te noemen. Er zijn zoveel bezienswaardigheden en iedere plek heeft zo z'n eigen bijzonderheden. We vonden alle plekken fantastisch. Jammer dat het regenseizoen in juni begon waardoor we de laatste periode (uitsluitend bedoeld als strandvakantie) niet optimaal hebben kunnen genieten. Het heeft echt dagen achter elkaar constant hard geregend. Tevens zouden wij nooit meer tijdens de ramadan gaan. Er is toch veel gesloten en beperkte service.

Fam van Maarschalkerwaard
8,0
Toegevoegd op: 10-03-2019

Interesaante en afwisselende reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Wim
8,0
Toegevoegd op: 21-08-2018

Indrukwekkende, afwisselende rondreis vol prachtige natuur, cultuur en stranden

We hebben genoten van de afwisselende reis. Singapore was prachtig en schoon met mooie architectuur, Gardens by the bay vonden wij heel mooi en we genoten van een cocktail op Marina Bay met een geweldig uitzicht. In Kuala Lumpur vonden we het uitzicht vanaf the Twin Towers prachtig en daaronder is een schitterend aquarium, waar de haaien en roggen over je heen zwemmen.Taman Negara vonden we heel erg mooi. Canopy Walkway en een extra boottocht, waarbij je kunt zwemmen bij een waterval is erg leuk om te doen. Georgetown vonden we erg leuk met Harmonystreet, lekker eten in ons Bayviewhotel, waarbij je ronddraait boven de stad en lekker eten bij stalletjes in Red Garden.Vanaf Langkawi gingen we snorkelen, Mooi, maar veel toeristen.Bij Krabi gingen we kano-varen bij de mangrovebossen. Dit was erg mooi! Phi Phi is een mooi eiland in Thailand, waar je leuk kunt wandelen naar mooie uitzichtpunten en lekker zwemmen in zee.Rust op Phuket tot slot

Linda Dijkstra
6,7
Toegevoegd op: 20-08-2018

Mooi reis, voor ons te veel bestemmingen, de overplaatsingen kostten telkens veel vakantie-tijd

Wij hebben genoten van deze reis samen, de gidsen waren punctueel en hulpzaam, wij hadden liever een dag langer in Singapore, Penang en waarschijnlijk ook in Kuala Lumpur doorgebracht (veel te zien). Lange overplaatsingen (telkens een half dag verspeeld). De aankomsttijden bij de hotels waren vaak onhandig, de kamer was niet beschikbaar. 3 bestemmingen in Thailand hadden wij liever geruild met een langere verblijf op 1 lokatie.

Familie Creanza
9,0
Toegevoegd op: 29-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,6
Toegevoegd op: 22-02-2018

Prachtige reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

AWJ Gaasbeek