Privé rondreis met gids/chauffeur Singapore - Maleisië - Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 29-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 22-02-2018

Prachtige reis

Dhr. G - Oudewater
4,3
Toegevoegd op: 25-01-2018

Zeer gevarieerde reis, maar hier en daar wat tegenvallers.

De grote steden waren helemaal naar wens. Sommige hotels liggen echter wel zo afgelegen van andere faciliteiten, dat je volledig aangewezen bent op de faciliteiten van het hotel. Wat niet altijd even gezellig was. Bij aankomst in Krabi kregen we te horen dat we nog 4,5 uur moesten rijden, zeker het vermelden waard. De beschrijvingen van de Zuidelijke parels van Thailand kwamen niet helemaal uit. Phi Phi bv wordt beschreven als een tropisch idyllisch klein eiland, echter we werden aangevoerd met wel 4 of 5 boten met daarop elk een paar honderd mensen. Een enorme chaos op de kade. Phi Phi is dus een toeristen fabriek. Ingesteld op geld verdienen. Niks idyllisch. Daar misten we ook wel iets van een excursie aanbod. Het Bayview resort, prima maar wel wat verouderde huisjes met gescheurde vloeren en een wat slonzig ogende badkamer. De hele dag hoor je de longtail boten razen langs het strand. Dit viel dus erg tegen.

Dhr. K - Uithuizen
9,5
Toegevoegd op: 23-12-2017

Een schitterende reis, top georganiseerd, een aanrader!..

Bij onze aankomst In Singapore begon een schitterende reis, een trip met veel variatie en mooi opgebouwd. Alle dagen was er een nieuwe ervaring, er was nooit verveling. Heel goed vervoer met goede chauffeur/gids, altijd stipte afspraken, je werd overal goed begeleid kortom een aanrader. Als afsluiter de centara beach resort moet je doen, een echte verwennerij.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 10-11-2017

Zeer gevarieerde en ontspannen reis

Dhr. B - Heeze
Terug naar boven