Privé rondreizen in Maleisië

Bezoek hoogtepunten als de Taman Negara, Cameron Highlands, de jungle op Maleisisch Borneo en Kuala Lumpur
We overnachten vrijwel altijd in comfortabele viersterrenhotels.
Onze reisspecialisten helpen je graag bij het maken van uw keuze.
Vervoer met privé-chauffeur of inclusief eigen huurauto.

7

Privé rondreizen in Maleisië

Individuele rondreis Maleisië - Ga op pad door het veelzijdige Maleisië

Op zoek naar een bijzondere bestemming met een combinatie van natuur, moderne steden en heerlijke stranden? Wil je het liefst zelf rondreis maken, waarbij wel alles al geregeld is? Kies dan voor een individuele rondreis in Maleisië. Dit is een bestemming die iedereen zal verrassen. Een bezoek aan het grootste en oudste regenwoud van dit land, het uitzicht over een prachtige hoogvlakte en een ontmoeting met de Orang Oetans, het kan allemaal onderdeel zijn van een privéreis in Maleisië.  

Keuzes voor een privéreis in Maleisië

Als het om een privéreis in Maleisië gaat, bieden wij meerdere routes. Combineer de individuele rondreis in Maleisië met Singapore en Thailand of Borneo, er zijn verschillende routes mogelijk. In alle gevallen regelen wij de vluchten, een eigen huurauto of vervoer met een privéchauffeur en comfortabele (vrijwel altijd viersterren) hotels om goed uit te rusten tijdens de reis.

De hoogtepunten in Maleisië 

Een individuele rondreis in Maleisië zit vol hoogtepunten. Een bezoek aan de bruisende hoofdstad en shoppingparadijs Kuala Lumpur bijvoorbeeld. Maar de Cameron Highlands is ook zeker een hoogtepunt tijdens de reis. Dit is het mooiste heuvelgebied van Maleisië, waar ook nog de oorspronkelijke bewoners, de Orang Asli, wonen. Aan tropische stranden ook geen gebrek tijdens een privéreis in Maleisië. En daar hebben wij ook hele mooie resorts bij uitgezocht!

Wanneer reizen? 

De beste reistijd voor een individuele rondreis in Maleisië valt in de maanden mei tot en met oktober. Buiten deze maanden waait namelijk de noordoost moesson over en dat gaat gepaard met veel regenval, vooral aan de oostkust. Hetzelfde geldt voor Borneo, daar kun je ook het beste in de maanden mei tot en met oktober naartoe gaan.

Kies voor een unieke ervarining in Maleisië 

Maleisië is een verrassende, maar vooral ook een veelzijdige bestemming voor een reis. Van bruisende steden tot de prachtige natuur, het is allemaal aanwezig. Combineer de privérondreis met Borneo en er komt nog een bijzondere ervaring bij: een ontmoeting met de orang oetans.

Liever een groepsreis of een singlereis in Maleisië? Ook dat is mogelijk. Voor welke reis je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken!