Maleisië

Maleisië Reisleider

Singapore, Maleisie, Thailand, 22 dagen rondreis

Jan en Ada
05-01-2016 - 23:45 uur
Beste

Is het noodzakelijk malariatabletten te slikken tijdens deze reis?

Met vriendelijke groet
Jan en Ada
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: FOX Reisleider
06-01-2016 - 11:21 uur
Beste Jan & Ada,

Als reisleider is het niet de bedoeling dat ik medische adviezen verstrek. Ik raad jullie aan contact op te nemen met de GGD of de Reisdokter (www.reisdokter.nl) of even te kijken op de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (www.lcr.nl). Daar is meer informatie te vinden per land. Vooral de Reisdokter kent onze reizen goed en kan gericht advies op maat verstrekken.

Vakantie Singapore - Ga mee op reis in dit bruisende land

Ontdek het bruisende stadsleven, maar ook een rijke historie tijdens een vakantie in Singapore. Wij nemen u mee naar de mooiste hoogtepunten in dit prachtige land, vaak gecombineerd met andere landen zoals Maleisië, Thailand en Borneo. Het zijn complete Singapore reizen inclusief vluchten, comfortabele overnachtingen en excursies. Een onvergetelijke ervaring met alle comfort die u nodig heeft.

Ontdek Singapore 

Bij de aankomst in de gelijknamige hoofdstad Singapore zult u het direct merken, deze stad is een smeltkroes van culturen waaronder Chinezen, Portugezen, Britten en Indiërs. Tijdens een citytour kunt u alle hoogtepunten van deze stad zien. Zo is er een koloniaal gedeelte, maar ook de wijken Chinatown en Little India zijn leuk om te bekijken. Als u wilt shoppen, moet u bij Orchard Road zijn. Dit is de meest bekende straat van de stad vanwege de vele winkels en shoppingcentra.

Tropisch genieten

Onze Singapore reizen brengen u naar nog veel meer hoogtepunten van dit land. Zo is er het tropische eiland Sentosa, het op drie na grootste eiland va Singapore. Dit eiland is verbonden met Singapore door middel van een brug. Hier kunt u even heerlijk genieten op het strand. En u kunt hier zelfs met dolfijnen zwemmen! Een leuke aanvulling op onze reizen naar Singapore.

Singapore reizen combineren

U kunt vliegen naar Singapore en deze reis combineren met een aantal andere landen zoals Maleisië, Thailand en Borneo. Tijdens een vakantie in Borneo kunt u bijvoorbeeld de orang oetans ontmoeten. Of vaar in Thailand per boot naar de indrukwekkende badplaats Krabi met een dramatisch decor van uit zee oprijzende krijtrotsen. Zo kunt u nog veel meer moois zien tijdens uw Singapore vakantie. Het zijn allemaal complete rondreizen, inclusief alle vluchten en comfortabele overnachtingen.

Ga met ons mee naar Singapore

Wij bieden de mogelijkheid voor een vakantie in Singapore in de vorm van een rondreis of een singlereis in Singapore. Voor welke vakantie u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles compleet geregeld is, van de vluchten tot de overnachtingen. Genoeg redenen dus om voor een vakantie in Singapore te kiezen!


  


footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven