Groepsrondreis Maleisië - Taman Negara

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6
Toegevoegd op: 06-02-2018

Zeer afwisselende reis in een fantastisch mooi land

Mw. G - Alkmaar
8,6
Toegevoegd op: 03-02-2018

Je krijgt wat is beloofd maar zonder verdere impact

Maleisië: een jong land in Azië. De ontwikkeling gaat wel snel mede met de hulp van de Chinezen die de handel en vastgoed beheren en dat verdient zeker niet de schoonheidsprijs. Jammer want het landschap is heel mooi en de bevolking super vriendelijk en galant. Echter geen wow moment voor ons.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 03-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. K - Venlo
8,6
Toegevoegd op: 01-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. J - Groningen
8,6
Toegevoegd op: 01-02-2018

Gevarieerde reis. Jammer dat de reisgids ziek werd, een paar steken liet vallen en eerder vertrok.

Mw. H - Zwolle
8,6
Toegevoegd op: 17-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. F - Apeldoorn
8,1
Toegevoegd op: 10-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. van V - Heerhugowaard
7,1
Toegevoegd op: 06-12-2017

Een mooie reis

Een mooie reis om even wat andere cultuur te snuiven. Op deze reis zijn de optionele excursies goedkoper en uitgebreider zelf gemakkelijk uit te voeren. Wel jammer dat het strandhotel op langkawi zeer onrustig is, omdat dag en nacht er rumoerige en stinkende shuttles rondrijden, waardoor tot rust komen in je huisje geen optie is. Ook zijn er geen wandelpaden waardoor je over de asfaltweg naar je huisje moet. Vraag om een alleenstaand huisje omdat je bij de 2 onder een kap huisje alle geluiden en geuren van de buren er gratis bij krijgt door de verbindingsdeur. Een heel mooi strand.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 03-12-2017

Schitterend en divers land, prachtige natuur en cultuur. Fietstocht Penang als ook de Mangrove tour op Langkawi zijn een absolute must. Helaas hebben de gidsen (op Sep na) een negatieve invloed gehad; ze waren eenvoudigweg niet verstaanbaar. Onze Nederlandse reisleidster was 4 jaar niet in Maleisië geweest; dat was te merken. Deskundigheid en passie ontbraken.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 02-12-2017

Een mooie reis! Bij Kuala Lumpur en Penang kun je goed er zelf op eruit trekken met openbaar vervoer en taxi. Ga vooral eten bij lokale tentjes, niet duur en erg lekker! Voor Langkawi is een mangrovetour en de fietstocht een aanrader. Hou er rekening mee dat je op Langkawi nogal in een uithoek zit en dat je taxi moet nemen om naar wat meer levendige plaatsen te gaan.

Anoniem
Terug naar boven