Groepsrondreis Maleisië - Taman Negara

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

77 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 10-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. van V - Heerhugowaard
7,6
Toegevoegd op: 03-12-2017

Schitterend en divers land, prachtige natuur en cultuur. Fietstocht Penang als ook de Mangrove tour op Langkawi zijn een absolute must. Helaas hebben de gidsen (op Sep na) een negatieve invloed gehad; ze waren eenvoudigweg niet verstaanbaar. Onze Nederlandse reisleidster was 4 jaar niet in Maleisië geweest; dat was te merken. Deskundigheid en passie ontbraken.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 02-12-2017

Een mooie reis! Bij Kuala Lumpur en Penang kun je goed er zelf op eruit trekken met openbaar vervoer en taxi. Ga vooral eten bij lokale tentjes, niet duur en erg lekker! Voor Langkawi is een mangrovetour en de fietstocht een aanrader. Hou er rekening mee dat je op Langkawi nogal in een uithoek zit en dat je taxi moet nemen om naar wat meer levendige plaatsen te gaan.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 02-12-2017

Super mooie reis met veel hoogtepunten.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 02-12-2017

Natuur en steden afwisselend maar te weinig inclusieve excursies

Mw. N - Apeldoorn
8,1
Toegevoegd op: 02-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 01-12-2017

Hett is een gevarieerde reis met een goede mix van cultuur, natuur en ontspanning.

De mangrovetocht en de fietstocht op Langkawi zijn echt een aanrader. Ook de boedischtische tempel in Georgetown was een hoogtepunt. Op Penang kun je met het openbaar vervoer prima zelf het eiland verkennen.

Anoniem
3,3
Toegevoegd op: 01-12-2017

Zeer uitgeklede reis met dure optionele excursies die plaatselijk voor de helft te boeken waren

Maak de reis duurder en doe alle excursies inclusief, dan heeft de reisleiding het ook niet zo zwaar

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 27-10-2017

Mooie reis met veel variatie

Fietstocht op Langkawi is een aanrader. Excursie naar de vuurvliegjes is erg interessant, misschien ook omdat we slechts met 2 personen waren en daardoor meer dingen te zien kregen dan die op het programma stonden, een hele goede gids. Georgetown per Trishaw is erg leuk om mee te maken. Bezoek vlindertuin is een topper.

Mw. B - Ter Aar
8,6
Toegevoegd op: 23-10-2017

was een gevarieerde mooie reis

Mw. V - Driebergen
Terug naar boven