Maleisië

Maleisië Groepsreizen

18-daagse groepsrondreis Maleisië - Borneo met KLM

Vertrek: 25-07-2016

Jan-Vincent
18-01-2016 - 09:41 uur
Hallo,

Wij zijn Gino (40) en Jan-Vincent (35) uit Leuven, België. We hebben net de reis Maleisië-Borneo met vertrek op 25 juli geboekt. We zien dat de groep al aardig volloopt! We hebben heel goede ervaringen met Fox, dus we kijken er al naar uit!

Groetjes!
G&J
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Silvia
27-05-2016 - 08:44 uur
Nog 2 maanden en dan is het zover :)
Bij de aandachtspunten staat onderstaande:

Met name tijdens de zuidwest monsoon van juni tot september kan de zee bij Penang en Langkawi wat ruiger zijn. Als u daar gevoelig voor bent, is het aan te raden om in die periode de optionele vlucht te boeken.

Heeft iemand dit geboekt of gaat iedereen met de boot?
RE: Silvia
07-02-2016 - 14:26 uur
Wij gaan niet naar de inspiratie dag Richard en Mariola.
RE: Richard & Mariola
02-02-2016 - 03:01 uur
Wat leuk om al berichten te zien van mensen die deze reis gaan maken!
Ook wij (Richard 47 & Mariola 39) gaan deze rondreis maken en kijken er erg naar uit!
Om meer inspiratie op te doen gaan we 13 februari naar de inspiratie dag, jullie ook?
Voor ons wordt dit de 2e reis die we met FOX maken.
RE: Silvia
26-01-2016 - 18:36 uur
Wij (Silvia 42 en dochter Mandy 16) gaan ook deze reis maken. Dit wordt onze 3e reis met Fox. Het duurt nog even maar we hebben er nu al zin in!

Rondreis Maleisië - Maak een groepsreis door het veelzijdige Maleisië

Maleisië is een bestemming die iedereen zal verrassen. Prachtige natuur, moderne steden en heerlijke stranden: het is allemaal aanwezig tijdens een rondreis in Maleisië. En wij zorgen ervoor dat u dit land optimaal zult ervaren tijdens de Maleisië rondreis. Daarbij overnachten we vrijwel altijd in comfortabele viersterrenhotels, zodat u heerlijk kunt uitrusten tijdens de reis. Comfort tijdens het avontuur in dit prachtige land. 

Bijzondere routes Maleisië rondreis

Er zijn verschillende routes mogelijk voor een groepsreis in Maleisië. Zo is er een reis waarbij u ook een bezoek brengt aan Borneo, een groen eiland met spectaculaire natuur en bijzondere diersoorten die alleen in deze regio te vinden zijn. Uniek is ook een bezoek aan Selingan Turtle Island, waar zeeschildpadden aan land komen om eieren te leggen. Of kies voor een complete rondreis in West-Maleisië met de fascinerende hoofdstad Kuala Lumpur op het programma, maar ook de prachtige Cameron Highlands, met een overnachting temidden van thee- en fruitplantages.

Op zoek naar de Orang Oetans

Een tip: tijdens een van de rondreizen in Maleisië brengt u een bezoek aan het orang-oetan reservaat van Samenggoh, waar verstoten orang-oetans worden opgevangen en begeleid om later zelfstandig terug de jungle in te kunnen. We bezoeken dit reservaat rond voedertijd, zodat er een grote kans is dat u deze indrukwekkende dieren van dichtbij kunt zien.

Het eiland Langkawi 

Als u gaat vliegen naar Maleisië, hoort een bezoek aan het prachtige en onbedorven tropische eiland Langkawi daar ook bij. Dit eiland heeft een uitbundige tropische begroeiing, parelwitte stranden en een glasheldere zee met koralen en tropische vissen. Wij hebben hier bovendien een heerlijk resort voor uitgezocht waar u extra kunt genieten. Een mooie aanvulling op de rondreis in Maleisië als u het ons vraagt. 

Ga met ons mee en ontdek Maleisië

Shoppen in de stad, op avontuur in de jungle en op zoek naar orang-oetans, het kan allemaal in Maleisië. Onze reisleiders zijn deskundig, spreken Nederland en laten heel graag alle mooie plekjes van dit land zien. Ga met ons mee op een rondreis door Maleisië en ontdek de veelzijdigheid met eigen ogen. Een individuele rondreis of een singlereis is ook mogelijk.

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven