Maleisië

Maleisië Groepsreizen

18-daagse groepsrondreis Maleisië - Borneo

Vertrek: 16-01-2017

Ine
22-12-2016 - 21:05 uur
Hallo, wij zijn Nard en Ine uit Schijndel.brabant... we hebben samen met Rein en Marian ,ook uit Schijndel deze reis geboekt en hebben er heel veel zin in!!!we hebben al diverse reizen met Fox gemaakt,altijd tot tevredenheid!!! Hopenlijk deze reis naar Maleisie ook weer.
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Jan en Marian
29-12-2016 - 00:18 uur
Hallo,
Ook wij hebben deze reis geboekt. Wij komen uit het hoge noorden.
Groet Jan en Marian
RE: Dirma en Aris
25-12-2016 - 10:24 uur
Hallo

Wij gaan ook deze reis maken op 16 januari.
Ook wij hebben er veel zin om deze reis te maken.
En kijken er naar uit, tot de 16e op schiphol.

Groeten Dirma en Aris
RE: Marianne
23-12-2016 - 17:30 uur
Foutje, tot de 16 e.
RE: Marianne
23-12-2016 - 17:28 uur
Hallo Nard en Ine en Rein en Marian.
Wij, Joep 63 en Marianne 62 gaan ook naar Maleisië en Borneo en komen ook uit Brabant.😉
Wij wonen ten zuiden van Eindhoven. Omdat de groepsreizen van Fox altijd prima verzorgd zijn hebben wij weer bij Fox geboekt. Het is onze 8e rondreis met Fox.
Het lijkt ons een gevarieerde reis en we kijken er naar uit om dit nieuwe avontuur aan te gaan.
Fijne feestdagen en tot de 1e.
Groetjes Joep en Marianne

Rondreis Maleisië - Maak een groepsreis door het veelzijdige Maleisië

Maleisië is een bestemming die iedereen zal verrassen. Prachtige natuur, moderne steden en heerlijke stranden: het is allemaal aanwezig tijdens een rondreis in Maleisië. En wij zorgen ervoor dat u dit land optimaal zult ervaren tijdens de Maleisië rondreis. Daarbij overnachten we vrijwel altijd in comfortabele viersterrenhotels, zodat u heerlijk kunt uitrusten tijdens de reis. Comfort tijdens het avontuur in dit prachtige land. 

Bijzondere routes Maleisië rondreis

Er zijn verschillende routes mogelijk voor een groepsreis in Maleisië. Zo is er een reis waarbij u ook een bezoek brengt aan Borneo, een groen eiland met spectaculaire natuur en bijzondere diersoorten die alleen in deze regio te vinden zijn. Uniek is ook een bezoek aan Selingan Turtle Island, waar zeeschildpadden aan land komen om eieren te leggen. Of kies voor een complete rondreis in West-Maleisië met de fascinerende hoofdstad Kuala Lumpur op het programma, maar ook de prachtige Cameron Highlands, met een overnachting temidden van thee- en fruitplantages.

Op zoek naar de Orang Oetans

Een tip: tijdens een van de rondreizen in Maleisië brengt u een bezoek aan het orang-oetan reservaat van Samenggoh, waar verstoten orang-oetans worden opgevangen en begeleid om later zelfstandig terug de jungle in te kunnen. We bezoeken dit reservaat rond voedertijd, zodat er een grote kans is dat u deze indrukwekkende dieren van dichtbij kunt zien.

Het eiland Langkawi 

Als u gaat vliegen naar Maleisië, hoort een bezoek aan het prachtige en onbedorven tropische eiland Langkawi daar ook bij. Dit eiland heeft een uitbundige tropische begroeiing, parelwitte stranden en een glasheldere zee met koralen en tropische vissen. Wij hebben hier bovendien een heerlijk resort voor uitgezocht waar u extra kunt genieten. Een mooie aanvulling op de rondreis in Maleisië als u het ons vraagt. 

Ga met ons mee en ontdek Maleisië

Shoppen in de stad, op avontuur in de jungle en op zoek naar orang-oetans, het kan allemaal in Maleisië. Onze reisleiders zijn deskundig, spreken Nederland en laten heel graag alle mooie plekjes van dit land zien. Ga met ons mee op een rondreis door Maleisië en ontdek de veelzijdigheid met eigen ogen. Een individuele rondreis of een singlereis is ook mogelijk.

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven