Maleisië

Maleisië Groepsreizen

18-daagse groepsrondreis Maleisië - Borneo

Vertrek: 19-09-2016

Ina van Tongeren
13-03-2016 - 19:45 uur
Op de vakantiebeurs geboekt. Ben benieuwd naar medereizigers.
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Sab & Am
29-08-2016 - 19:21 uur
Hallo allemaal,

Wij zijn ook van de partij!
Na een fantastische & onvergetelijke rondreis door India & Nepal in november 2015,
hebben wij besloten om nog een rondreis met Fox te maken. Wij gaan er vanuit dat ook deze reis
een geweldige belevenis zal zijn. Wij kijken er met veel plezier naaruit.
Tot snel.

Groeten,
Sab & Am
RE: Ina van Tongeren
27-08-2016 - 15:36 uur
Leuk. Eindelijk een reactie. Had in maart mijn bericht al geplaatst. Ik reis samen met mijn vriendin en reismaatje Mia. Zie dat de dames de overhand hebben.
Kijk er nar uit.
RE: Marja en Douwe van der Veer
27-08-2016 - 14:29 uur
Hallo wij (Douwe en Marja) gaan 19 september mee naar Maleisië - Borneo en hopen op een gezellige reis met een leuk reisgezelschap.
Wij hebben er veel zin in.

Rondreis Maleisië - Maak een groepsreis door het veelzijdige Maleisië

Maleisië is een bestemming die iedereen zal verrassen. Prachtige natuur, moderne steden en heerlijke stranden: het is allemaal aanwezig tijdens een rondreis in Maleisië. En wij zorgen ervoor dat u dit land optimaal zult ervaren tijdens de Maleisië rondreis. Daarbij overnachten we vrijwel altijd in comfortabele viersterrenhotels, zodat u heerlijk kunt uitrusten tijdens de reis. Comfort tijdens het avontuur in dit prachtige land. 

Bijzondere routes Maleisië rondreis

Er zijn verschillende routes mogelijk voor een groepsreis in Maleisië. Zo is er een reis waarbij u ook een bezoek brengt aan Borneo, een groen eiland met spectaculaire natuur en bijzondere diersoorten die alleen in deze regio te vinden zijn. Uniek is ook een bezoek aan Selingan Turtle Island, waar zeeschildpadden aan land komen om eieren te leggen. Of kies voor een complete rondreis in West-Maleisië met de fascinerende hoofdstad Kuala Lumpur op het programma, maar ook de prachtige Cameron Highlands, met een overnachting temidden van thee- en fruitplantages.

Op zoek naar de Orang Oetans

Een tip: tijdens een van de rondreizen in Maleisië brengt u een bezoek aan het orang-oetan reservaat van Samenggoh, waar verstoten orang-oetans worden opgevangen en begeleid om later zelfstandig terug de jungle in te kunnen. We bezoeken dit reservaat rond voedertijd, zodat er een grote kans is dat u deze indrukwekkende dieren van dichtbij kunt zien.

Het eiland Langkawi 

Als u gaat vliegen naar Maleisië, hoort een bezoek aan het prachtige en onbedorven tropische eiland Langkawi daar ook bij. Dit eiland heeft een uitbundige tropische begroeiing, parelwitte stranden en een glasheldere zee met koralen en tropische vissen. Wij hebben hier bovendien een heerlijk resort voor uitgezocht waar u extra kunt genieten. Een mooie aanvulling op de rondreis in Maleisië als u het ons vraagt. 

Ga met ons mee en ontdek Maleisië

Shoppen in de stad, op avontuur in de jungle en op zoek naar orang-oetans, het kan allemaal in Maleisië. Onze reisleiders zijn deskundig, spreken Nederland en laten heel graag alle mooie plekjes van dit land zien. Ga met ons mee op een rondreis door Maleisië en ontdek de veelzijdigheid met eigen ogen. Een individuele rondreis of een singlereis is ook mogelijk.

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven