Maleisië

Maleisië Groepsreizen

15-daagse groepsrondreis Maleisië - Taman Negara

Vertrek: 08-09-2017

Grijs
24-07-2017 - 16:39 uur
We zijn al met een aardig grote groep, 24 personen tot nu toe.
Wij hebben er al zin in!

B & C
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: angela van hall
02-08-2017 - 10:45 uur
Hoi allemaal,

Ook wij, Ad en Angela, gaan mee op de reis naar Maleisië. We hebben er zin in.
RE: Grijs
01-08-2017 - 10:42 uur
Wat leuk en spannend ook voor Maurice! Eigenlijk voor iedereen wel een beetje, omdat je toch met vreemden op reis gaat. Het leuke van groepsreizen is, dat het altijd een gezellige boel is door alle verschillende mensen die meegaan.
Wij hebben al meerdere reizen met Fox gedaan en ook groepsreizen met andere organisaties en die zijn ons allemaal goed bevallen (Bali, Costa Rica, Panama etc.).
Na een tijdje geen Azië te hebben aangedaan, hebben we dit jaar de reis naar Maleisië geboekt.
Een groepsreis doen we zo af en toe, om niet altijd maar met z'n tweeën op pad te zijn en ook is het wel lekker om eens een keer niet zelf te hoeven rijden en regelen.
Nog een paar weekjes en dan eindelijk op pad!

Tot dan!

RE: Monique & Maurice
27-07-2017 - 19:14 uur
Hallo medereizigers,

Wij (Maurice, 38 jaar en Monique, 41 jaar) hebben vooralsnog als laatste deze mooie reis geboekt en zijn daarmee nummer 23 en 24. Benieuwd of de groep nog groter gaat worden of dat we met zijn 24-en gaan.
Voor Maurice is dit de eerste verre reis met Fox, ik (Monique) ben al een aantal keren met Fox singlereizen mee gegaan en heb altijd prachtige reizen beleefd met leuke groepen. Dit is wel de eerste Fox groepsreis voor mij.
Wij kijken er in ieder geval naar uit en hebben er erg veel zin in!

Groetjes, Monique en Maurice

Rondreis Maleisië - Maak een groepsreis door het veelzijdige Maleisië

Maleisië is een bestemming die iedereen zal verrassen. Prachtige natuur, moderne steden en heerlijke stranden: het is allemaal aanwezig tijdens een rondreis in Maleisië. En wij zorgen ervoor dat u dit land optimaal zult ervaren tijdens de Maleisië rondreis. Daarbij overnachten we vrijwel altijd in comfortabele viersterrenhotels, zodat u heerlijk kunt uitrusten tijdens de reis. Comfort tijdens het avontuur in dit prachtige land. 

Bijzondere routes Maleisië rondreis

Er zijn verschillende routes mogelijk voor een groepsreis in Maleisië. Zo is er een reis waarbij u ook een bezoek brengt aan Borneo, een groen eiland met spectaculaire natuur en bijzondere diersoorten die alleen in deze regio te vinden zijn. Uniek is ook een bezoek aan Selingan Turtle Island, waar zeeschildpadden aan land komen om eieren te leggen. Of kies voor een complete rondreis in West-Maleisië met de fascinerende hoofdstad Kuala Lumpur op het programma, maar ook de prachtige Cameron Highlands, met een overnachting temidden van thee- en fruitplantages.

Op zoek naar de Orang Oetans

Een tip: tijdens een van de rondreizen in Maleisië brengt u een bezoek aan het orang-oetan reservaat van Samenggoh, waar verstoten orang-oetans worden opgevangen en begeleid om later zelfstandig terug de jungle in te kunnen. We bezoeken dit reservaat rond voedertijd, zodat er een grote kans is dat u deze indrukwekkende dieren van dichtbij kunt zien.

Het eiland Langkawi 

Als u gaat vliegen naar Maleisië, hoort een bezoek aan het prachtige en onbedorven tropische eiland Langkawi daar ook bij. Dit eiland heeft een uitbundige tropische begroeiing, parelwitte stranden en een glasheldere zee met koralen en tropische vissen. Wij hebben hier bovendien een heerlijk resort voor uitgezocht waar u extra kunt genieten. Een mooie aanvulling op de rondreis in Maleisië als u het ons vraagt. 

Ga met ons mee en ontdek Maleisië

Shoppen in de stad, op avontuur in de jungle en op zoek naar orang-oetans, het kan allemaal in Maleisië. Onze reisleiders zijn deskundig, spreken Nederland en laten heel graag alle mooie plekjes van dit land zien. Ga met ons mee op een rondreis door Maleisië en ontdek de veelzijdigheid met eigen ogen. Een individuele rondreis of een singlereis is ook mogelijk.

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven