Maleisië

Op rondreis door Maleisië naar de Taman Negara, de Cameron Highlands, door de jungle op Maleisisch Borneo en Kuala Lumpur.
We overnachten tijdens onze reizen naar Maleisië vrijwel altijd in comfortabele viersterrenhotels.
Rondreizen in Maleisië met Nederlandssprekende reisleiding of met lokale privé chauffeur!
Tijdens onze reizen in Maleisië zijn veel excursies al inbegrepen bij de prijs. 

13

Rondreizen in Maleisië

Rondreis Maleisië - Maak een rondreis door het veelzijdige Maleisië

Maleisië is een bestemming die iedereen zal verrassen. Prachtige natuur, moderne steden en heerlijke stranden: het is allemaal aanwezig tijdens een rondreis in Maleisië. En wij zorgen ervoor dat je dit land optimaal zult ervaren tijdens de Maleisië rondreis. Daarbij overnachten we vrijwel altijd in comfortabele viersterrenhotels, zodat je heerlijk kunt uitrusten tijdens de reis. Zo geniet je van comfort tijdens het avontuur in dit prachtige land. 

Bijzondere routes Maleisië rondreis

Er zijn verschillende routes mogelijk voor een rondreis in Maleisië. Zo is er een reis waarbij je ook een bezoek brengt aan Borneo, een groen eiland met spectaculaire natuur en bijzondere diersoorten die alleen in deze regio te vinden zijn. Uniek is ook een bezoek aan Selingan Turtle Island, waar zeeschildpadden aan land komen om eieren te leggen. Of kies voor een complete rondreis in West-Maleisië met de fascinerende hoofdstad Kuala Lumpur op het programma, maar ook de prachtige Cameron Highlands, met een overnachting temidden van thee- en fruitplantages.

Op zoek naar de Orang Oetans

Een tip: tijdens een van de rondreizen in Maleisië breng je een bezoek aan het orang-oetan reservaat van Samenggoh, waar verstoten orang-oetans worden opgevangen en begeleid om later zelfstandig terug de jungle in te kunnen. We bezoeken dit reservaat rond voedertijd, zodat er een grote kans is dat je deze indrukwekkende dieren van dichtbij kunt zien.

Het eiland Langkawi 

Als je gaat vliegen naar Maleisië, hoort een bezoek aan het prachtige en onbedorven tropische eiland Langkawi daar ook bij. Dit eiland heeft een uitbundige tropische begroeiing, parelwitte stranden en een glasheldere zee met koralen en tropische vissen. Wij hebben hier bovendien een heerlijk resort voor uitgezocht waar je extra kunt genieten. Een mooie aanvulling op de rondreis in Maleisië als je het ons vraagt. 

Ga met ons mee en ontdek Maleisië

Shoppen in de stad, op avontuur in de jungle en op zoek naar orang-oetans, het kan allemaal in Maleisië. Onze reisleiders zijn deskundig, spreken Nederland en laten heel graag alle mooie plekjes van dit land zien. Ga met ons mee op een rondreis door Maleisië en ontdek de veelzijdigheid met eigen ogen. Het is mogelijk een groepsreis, familiereis, individuele rondreis of een singlereis te maken!