Single groepsreizen in Maleisië

Bezoek hoogtepunten als de Taman Negara, Cameron Highlands, de jungle op Maleisisch Borneo en Kuala Lumpur
We overnachten vrijwel altijd in comfortabele viersterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

2

Single groepsreizen in Maleisië

Singlereis Maleisië – Ga met ons mee naar dit fascinerende land

Maleisië vinden wij een verrassende bestemming en de mensen die hier al eens zijn geweest zijn het hiermee eens. Tijdens een singlereis in Maleisië laten we zien wat dit land zo bijzonder maakt. Van de spectaculaire natuur in het regenwoud, een bezoek aan de orang oetans en de bruisende stad Singapore, het is allemaal onderdeel van onze single reizen in Maleisië.

Single reizen Maleisië: vol afwisseling

Eén ding is zeker tijdens een single vakantie in Maleisië: geen dag is hetzelfde. Van het glooiende landschap van de Cameron Highlands tot een bezoek aan de hoofdstad Kuala Lumpur. Maar ook een verblijf in een heerlijk hotel met uitzicht op zee is onderdeel van de single groepsreis in Maleisië. Even heerlijk genieten en bijkomen van al het moois dat we gezien hebben. Wij zorgen voor een goede balans tussen het ontdekken van de hoogtepunten van het land tot een beetje ontspanning op zijn tijd.

Kies de reis die bij je past

Naast de Maleisië singlereis zijn er nog meer mogelijkheden om dit land te ontdekken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de groepsrondreizen in Maleisië en de individuele rondreizen in Maleisië. Kies de reis die het beste bij jouw persoonlijke wensen past, en wij regelen de rest!