Single groepsreis Singapore - Maleisië - Borneo

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

52 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 14-06-2018

Afwisselende reis met vele indrukken

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 30-05-2018

Mooie complete reis van grote steden naar mooie natuur.

Deze reis is echt een aanrader, de afwisseling in het programma is erg leuk en er is genoeg vrije tijd in de reis. Hele lange reisdagen zijn er niet en je komt vaak eind van de middag in het hotel aan. Locatie van het laatste hotel in Penang is alleen erg slecht, er is echt niets in de buurt alleen een supermarktje. Als je ergens heen wil zit je al snel 10 minuten naar Batu Ferringhi of naar Georgetown 20 minuten in de taxi. Als je een verlening boekt zou ik zeker een hotel zelf in Batu Ferringhi boeken want hier meer dan 2 dagen zitten is echt niet te adviseren. Andere hotels waren altijd wel goed gelegen en goede kwaliteit.

Anoniem
5,7
Toegevoegd op: 28-05-2018

Volgens mij haalt deze reis niet alles uit wat er uit Maleisie te halen is.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 27-05-2018

Een hele leuke, gezellige, afwisselende en mooie reis.

Een hele leuke reis. Jammer dat wij geen Oerang Oetangs gezien hebben. Helaas heeft de reis geen extra tijd om deze nogmaals te bezoeken, mocht je deze niet gezien hebben. Verder zijn de optionele excursies aan de dure kant. Ook bevatten zij activiteiten die al in het gewone programma gedaan worden, waardoor je veel overlap hebt. Dit is jammer. Tijdens onze reis hadden wij met de groep een klacht, dit is door de reisbegeleiding goed opgepakt en zowel Fox als de lokale agent heeft dit goed opgepakt met een nette vergoeding.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 27-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 25-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 25-05-2018

Prachtige reis met een leuke groep! Helaas geen oerang oetans gezien

Een mooie reis met leuke afwisseling van natuur en grote steden. Ook genoeg vrije tijd om te relaxen of zelf iets te ondernemen. Als ze iets meer tijd hadden ingepland zodat we een grotere kans hadden gehad om de orang oetans te zien zou het perfect zijn geweest! Hadden ook een superleuke groep.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 25-05-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 24-05-2018

Een fantastische reis, met een unieke wisselingen tussen wereldsteden en ongerepte natuur.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 24-05-2018

Afwisselende, super vakantie die absoluut de moeite waard is om te maken.

Afwisseling tussen de hectiek van een stad en de rust en schoonheid van de natuur. De moeite zeker waard.

Mw. P - Herten
Terug naar boven