Strandvakanties in Maleisië

Geniet op de heerlijke stranden van Langkawi en combineer dit met andere hoogtepunten.
U overnacht vrijwel altijd in comfortabele vier of zelfs vijfsterrenhotels.
Alle transfers zijn met een privéchauffeur.
Combineer extra voordelig meerdere plekken in Maleisië.

Zonvakantie Maleisië – Genieten aan het strand

Maleisië heeft een prachtig bounty eiland met de mooiste baaien en goudgele stranden: Langkawi. Voor echte eilandgenieters is een zonvakantie naar Maleisië dus ideaal. Ontdek de onderwaterwereld of verken het eiland per fiets. Het is allemaal mogelijk tijdens onze Maleisië zonvakanties. Daarbij is alles geregeld, van de vluchten tot een comfortabel hotel. Complete, heerlijke reizen naar de zon!

Maleisië zonvakanties: ultiem relaxen 

Tijdens een strandvakantie in Maleisië is er volop de mogelijkheid om ultiem te relaxen aan de heerlijke stranden. Maar er is ook de mogelijkheid om excursies te ondernemen zoals een mangrovetour of het verkennen van het platteland en de rijstvelden per fiets. Zo kunt u ultiem relaxen combineren met wat actieve dingen en zo Maleisië ook wat beter leren kennen.

Nog meer ontdekken

Wilt u niet alleen relaxen op het strand, maar wilt u nog veel meer van het land Maleisië ontdekken? Kies dan voor een van onze groepsreizen naar Maleisië, single groepsreizen naar Maleisië of familiegroepsreizen naar Maleisië. Voor iedereen hebben wij de ideale reis in ons aanbod. Wat de keuze ook gaat zijn, wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, van de vluchten tot de overnachtingen en de accommodaties.