Hotelcombinatie vakantie Kuala Lumpur - Langkawi

U krijgt van ons:
  • Een heerlijke relax-reis
  • Viersterrenresort hartje Kuala Lumpur
  • Viersterrenresort aan het strand in Langkawi

Een heerlijke relax-reis met bruisend Kuala Lumpur en bounty eiland Langkawi

Tijdens deze reis in onvergetelijk Maleisië combineren we de bruisende stad Kuala Lumpur met het tropische paradijs Langkawi.

U verblijft eerst twee nachten in de wereldstad Kuala Lumpur, waarbij u alle gelegenheid heeft om de omgeving te ontdekken. Ter kennismaking kunt u een stadsrondrit maken of breng bijvoorbeeld een bezoek aan de indrukwekkende Batu Caves. Het hotel waar u overnacht beschikt over een restaurant, een zwembad, een spa en zelfs een kleine fitnessruimte.

Vervolgens reist u met een korte vlucht door naar Langkawi, een tropisch droomeiland met hagelwitte zandstranden en wuivende palmen. Het hotel waar u verblijft is ruim opgezet en beschikt over een eigen spa, diverse restaurants en een grote tuin. Het hotel heeft tevens een mooi zwembad en omdat u met ons reist, krijgt u ook gratis toegang tot de LaVilla poolclub met een infinity pool met fantastisch uitzicht op de zee.
 Meer foto’s van deze mooie hotels

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, is een fantastische stad met veel mogelijkheden. De drukke stad is de thuishaven van veel hoogbouw, maar ook een behoorlijk aantal koloniale gebouwen en shoppingcentra. Geniet van alle bezienswaardigheden van de stad waaronder de beroemde Petronas Towers, de straatmarkten, food stalletjes en het kleurrijke Chinatown: Kuala Lumpur verveelt nooit! Het hotel waar u overnacht kent een centrale ligging en ligt op loopafstand van het drukke Chinatown en bekende winkelcentra. 
 Meer over Kuala Lumpur

Langkawi
Het prachtige Langkawi bestaat uit circa 100 eilandjes, waarvan Pulau Langkawi de grootste is. Het tropische eiland kent naast prachtige baaien en goudgele zandstranden een leuk aantal activiteiten en excursies die u kunt ondernemen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de watervallen, ga boomtop slingeren of maak een Island cruise. Tevens heeft Langkawi een rijke onderwaterwereld met prachtige koraalriffen. Uw hotel bevindt zich op loopafstand van het levendige Pantai Cenang in het zuidwesten van Langkawi.
 Meer over Langkawi

Kenmerken van deze reis

Comfort

Hotelfaciliteiten

Activiteiten

Ligging

Terug naar boven