Familie rondreizen in Marokko

Reis mee langs de hoogtepunten in Marokko zoals de Sahara, koningssteden, souks en berberdorpen.
In Marokko overnachten we in comfortabele en sfeervolle hotels.
Familie groepsrondreizen in Marokko met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s zijn bij de prijs inbegrepen.

2

Familie rondreizen in Marokko

Marokko met kinderen – Ontdek samen de Fata Morgana

Een gezinsvakantie naar Marokko bestaat uit een combinatie van woestijn, strand en sprookjesachtige steden. Marokko is met kinderen een hele leuke bestemming om te bezoeken en wij hebben extra leuke activiteiten bedacht tijdens de reis. Daarbij zijn ook de vluchten en bijzondere accommodaties geregeld. Een complete reis met het hele gezin!

Gezinsvakantie Marokko: genieten in Oosterse sferen

Tijdens de familievakantie in Marokko kan het hele gezin genieten in Oosterse sferen. We brengen een bezoek aan de koningsstad Marrakech, de Sahara, maar ook de prachtige stranden van Agadir. En wat dacht je van een unieke overnachting, midden in de woestijn, onder de sterrenhemel? Het hoort allemaal bij onze bijzondere gezinsvakantie naar Marokko. Dat zullen de kinderen zeker leuk vinden!

Ga mee en ontdek Marokko!

Naar Marokko met een kind is ideaal mogelijk dankzij onze speciaal samengestelde familiereizen. Lekker met zijn allen op een avontuurlijke manier dit land leren kennen. Ga je liever met een groepsreis naar Marokko of met een individuele rondreis naar Marokko? Het is allemaal mogelijk dankzij ons uitgebreide aanbod aan reizen in Marokko. Ga ook op avontuur in dit sprookjesachtige land! Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.