Groepsrondreizen in Marokko

Reis mee langs hoogtepunten in Marokko als de Sahara, koningssteden, souks en berberdorpen.
We overnachten in comfortabele en sfeervolle hotels.
Groepsrondreizen in Marokko met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

3

Groepsrondreizen in Marokko

Groepsreis Marokko – Ga mee naar het land van koningssteden

Voor een sprookjesachtige reis moet je zeker in Marokko zijn. Een groepsreis in Marokko brengt ons naar hoogtepunten zoals de Sahara, de koningssteden, souks en berberdorpen. Tijdens de reis verblijven we in zorgvuldig geselecteerde, comfortabele en sfeervolle hotels. Veel excursies zijn bovendien inbegrepen bij de groepsreizen naar Marokko, en de vluchten natuurlijk ook. Compleet verzorgde groepsrondreizen in dit sprookjesachtige land!

Marokko groepsreis: de magische Sahara woestijn

Natuurlijk brengen we een bezoek aan de magische Sahara woestijn tijdens de groepsrondreis in Marokko. Het is zelfs mogelijk om deze woestijn per kameel te verkennen en midden in de woestijn in een bedoeïenen tentenkamp te overnachten, met een schitterende sterrenhemel! Niet verplicht, maar volgens ons zeker een aanrader om te doen tijdens een groepsreis in Marokko.

De koningsstad Marrakech

De koningsstad Marrakech ligt aan de voet van het Hoge Atlasgebergte en is ook onderdeel van de groepsreizen naar Marokko. Deze koningsstad wordt door de rode tinten van de stadsmuur ook wel de ‘rode parel’ genoemd. Een mooie stad, waar slangenbezweerders en goochelaars hun kunsten vertonen, maar waar we ook de smalle straatjes van de souk verkennen.

De mooiste plekken van Marokko

Ontdek met een groep en met een deskundige Nederlandssprekende reisleider de mooiste en meest indrukwekkende plekken van Marokko. Maak kennis met de gastvrije bevolking van dit land en de prachtige natuur. Sommige groepsrondreizen in Marokko worden gecombineerd met een heerlijk strandverblijf in Agadir. Even heerlijk bijkomen van al het moois wat je gezien hebt tijdens de reis, wat wil je nog meer? Marokko is een bijzondere combinatie van stad, woestijn en strand en dat zul je ontdekken tijdens onze groepsreizen.

Bekijk de mogelijkheden

Bij ons kun je kiezen uit verschillende groepsrondreizen in Marokko. Zo bieden wij ook een speciaal samengestelde familiereis in Marokko, ideaal als je met het hele gezin op reis wilt gaan. Maar wij bieden ook singlereizen in Marokko aan. Genoeg mogelijkheden tijdens onze rondreizen in Marokko, en wij zorgen ervoor dat je nergens aan hoeft te denken. Je hoeft alleen maar te genieten! Dus wacht niet langer en ga met ons mee naar dit bijzondere land.