10-daagse familie groepsreis Fata Morgana

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Er zijn voor deze reis geen extra opties beschikbaar.

Optionele excursies in Agadir

 • Dagtocht naar Essaouira

  EUR 15 - 63 p.p.

  U vertrekt in de ochtend naar Essaouira (circa 2 uur rijden) per minibus. In Essaouira maakt u een stadstour en heeft u voldoende vrije tijd om te genieten van alle mooie, witte, smalle straatjes. Tevens kunt u genieten van een kopje thee op het plein of kunt u een strandwandeling maken. Vervolgens vertrekt u aan het einde van de middag weer naar Agadir. Prijs bij minimaal 2 personen. De verkoopprijs is afhankelijk van het aantal personen dat mee gaat.

Optionele excursies in Marrakech

 • ex_MA RAK DINER FFK-Traditioneel diner met show voor families

  € 30

  Heerlijk genieten van een traditioneel diner met variërende artiesten, dit is mogelijk bij restaurant Chez Ali. De maaltijden worden volgens traditie en uitsluitend met verse producten bereid. Door een aandachtige voorbereiding en een kookmethode op zacht vuur krijgen de gerechten de juiste smaak en kwaliteit van de originele Marokkaanse keuken. Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de folklore troepen en waant u zich in een Marokkaanse droomwereld door de prachtige sculpturen, tapijten en de zorgvuldig gekozen verlichting. Tijdens het diner worden uw ogen en oren verwend door de beste folklore artiesten, die Marrakech rijk is.  

Optionele excursies in Zagora

 • Jeeptour bij Zagora (alleen bij familierondreis)

  EUR 27,50 - 37,50 p.p.

  In de ochtend wordt je bij de bedoeien opgehaald met een 4WD. Je bezoekt de Tamegroute bibliotheek en de Koran school in Zagora. Hierna rijden we verder naar Nesrat en bezoeken we de kashba en de palmenvallei. Voor de lunch verlaten we de verharde wegen en rijden we dwars door de duinen naar Erg Lihoudi, op ongeveer 10 km van de verharde weg, waar we lunchen bij de Berbers. Na de lunch rijden we terug naar Zagora via Mhamid, ook wel de laatste stad van Marokko genoemd, op de rand van de Sahara. Aankomst in Zagora is rond 16:30 uur. De verkoopprijs is afhankelijk van het aantal personen dat mee gaat. Minimum aantal deelnemers is 4. Maximum aantal deelnemers per jeep is 6.


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).