10-daagse familie groepsreis Fata Morgana

Je krijgt van ons:
  • Unieke overnachting onder de sterrenhemel
  • Heerlijk strandverblijf in Agadir
  • Per kameel naar de duinen van Zagora
  • Nederlandssprekende reisleider
  • Verblijf op basis van halfpension

Bijzondere combinatie van stad, woestijn en strand

De Sahara, het Atlasgebergte, de koningsstad Marrakech en de stranden van Agadir zijn de bouwstenen voor een mooie gezinsrondreis. In het roodgekleurde en levendige Marrakech maken we kennis met oosterse sferen. Via kashba’s, vruchtbare valleien en oases betreden we het Atlasgebergte.

We overnachten midden in de Sahara in een bedoeïenenkamp en genieten bij een kampvuur van de prachtige sterrenhemel. In Aït Ben Haddou betreden we het decor van vele films en series. Spoel het woestijnzand van je af in de gezellige familiebadplaats Agadir met zijn levendige boulevard en uitgestrekte stranden. 

Comfortabele hotels en unieke overnachtingen
We hebben voor comfortabele hotels gekozen, waar mogelijk met zwembad, dat is wel zo fijn na een dag reizen. Daarnaast verblijven we in de Sahara in een authentiek bedoeïenenkamp. Het allermooiste aan deze overnachting is de oneindige stilte en prachtige sterrenhemel. Stond de tijd maar stil. 

Breed aanbod excursies inclusief
Tijdens onze reis is het merendeel van de excursies inclusief. Zo stappen we op de rug van een kameel voor een tocht door de woestijn en maken we enkele interessante stadstours.

Ook bezoeken we de prachtige kashba van Aït Ben Haddou, die je misschien wel herkent uit films als The Mummy, Dunya en Desie in Marokko, The Living Daylights en de serie Game of Thrones.

Onze reisleiders kennen Marokko door en door
Zij kennen Marokko op hun duimpje, dus wanneer je op zoek bent naar een lekker restaurant of leuke ideeën om een vrije dag te besteden, dan ben je bij onze reisleiders aan het goede adres!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12/maximaal 25 deelnemers
Minimum leeftijd: 8 jaar