12-daagse groepsrondreis Koninklijke Steden en Oases (t/m 2019)

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.


Aandachtspunten

 • U kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan uw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening ziet u direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in Marrakech

 • Traditioneel Diner met show

  EUR 30,- p.p.

  Inhoud
  Heerlijk genieten van een traditioneel diner met variërende artiesten, dit is mogelijk bij restaurant Dar Es Salam. De maaltijden worden volgens traditie en uitsluitend met verse producten bereid. Door een aandachtige voorbereiding en een kookmethode op zacht vuur krijgen de gerechten de juiste smaak en kwaliteit van de originele Marokkaanse keuken. Bij binnenkomst worden we ontvangen door de folklore troepen en wanen we in een Marokkaanse droomwereld door de prachtige sculpturen, tapijten en de zorgvuldig gekozen verlichting. Tijdens het diner worden onze ogen en oren verwend door de beste folklore artiesten, die Marrakech rijk is.  


  Duur
  Hele avond.

  Wanneer
  De show start om 19.30 uur.

  Prijs
  EUR 30,- per persoon.

  Inbegrepen
  Transfer en diner.

  Opmerkingen
  Deze excursie kan je met Euro's betalen. De betaling kan alleen contant worden voldaan. Je boekt en betaalt ter plaatse bij de reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging.
  De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 

   

   

Optionele excursies in Merzouga

 • Overnachting in de woestijn

  EUR 40,- p.p.

  Inhoud
  Het is een unieke ervaring om per dromedaris een tocht te maken door de prachtige gouden duinen van de Sahara, waarna we vervolgens de zonsopgang kunnen meemaken in de woestijn. Diner en overnachting vinden plaats in goed verzorgde tenten. We slapen op een matras op de grond, met lakens en dekens. In het kamp zijn eenvoudige sanitaire voorzieningen (drie toiletten) aanwezig. Door de prachtige omgeving is dit een ervaring om nooit meer te vergeten. We kunnen zelfs slapen onder sterrenhemel. Het eerste gedeelte zal worden afgelegd per landrover waarna men vervolgens per dromedaris verder zal gaan (ongeveer een 1 uur). Bij terugkomst in Merzouga hebben we de gelegenheid om te douchen en ons even op te frissen om daarna te genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel. 

  Duur
  Halve dag en een nacht.

  Wanneer
  Einde van de middag.

  Prijs
  EUR 40,- per persoon.

  Inbegrepen
  Transfer, uur op de kameel (enkele reis), diner, overnachting in tent en muziek.

  Opmerkingen
  Indien je van plan bent deze onvergetelijke excursie te boeken is het aan te raden om warme kleding voor de overnachting mee te nemen.
  Deze excursie kan je met Euro's betalen. De betaling kan alleen contant worden voldaan. Je boekt en betaalt ter plaatse bij de reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging.
  De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's of USD en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).