12-daagse groepsrondreis Koninklijke Steden en Oases (t/m 2019)

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

150 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 27-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 27-11-2019

Veel moois gezien tijdens deze interessante en afwisselende reis

We hebben genoten van deze afwisselende en interessante reis door een land van uitersten.

Ben en Margriet
8,3
Toegevoegd op: 27-11-2019

Mooie reis , waar wij een goede indruk hebben gekregen van Marokko. Dankzij onze goede reisleider.

De hotels beter bereikbaar maken.

Th.de Beijer-van der Veer
10,0
Toegevoegd op: 27-11-2019

Magisch Marokko, een hele diverse reis met enkel hoogtepunten

De overnachting in de woestijn is een must! Een sterrenhemel zoals je nog nooit gezien hebt. Eten en dansen met de Berbers is een fantastische ervaring

Michelle Smeets - Maastricht
7,7
Toegevoegd op: 26-11-2019

Een blik verruimende ervaring door een land met 4 seizoenen in 12 dagen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Gerard
9,3
Toegevoegd op: 16-11-2019

Een enerverende en vermoeiende, maar zeer uitdagende en soms adembenemende reis.

Ik had graag wat vrije tijd in de woestijn gehad, het was een heel leuk hotel met een goede keuken. Ik had ook graag met een Jeep of Qaud de woestijn in gegaan.

Martien
8,0
Toegevoegd op: 14-11-2019

Goede reis om kennis te maken met Marokko en de Marokkaanse levenswijze.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 10-11-2019

Een hele ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 08-11-2019

Verrassend Marokko

Ik zou het traditionele diner (optionele excursie in Marrakech) niet aanraden. Het eten was zeer matig (rauw vlees aan de spies, flosdraad in het brood) en de shows waren zeer kort, echte massaproductie.

Lotte uit de Beemster
8,0
Toegevoegd op: 08-11-2019

Marokko moet je bezocht hebben om iets van de Marokkanen te begrijpen. Een bijzondere ervaring.

Wij hebben erg genoten van de tocht met de dromedarissen. Het plein (Place Jama El Fna) in Marrakesh bij avond is bijzonder leuk om te zien. De aankomst van de vissers bij Essaouira is leuk om te zien. Marokko is gewoon een land van tegenstellingen en bijzondere gewoonten.

Sylvia uit Arnhem