Groepsrondreis Koninklijke Steden en Oases

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

56 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 01-05-2018

Marokko is een fantastisch land en deze reis is de perfecte manier om het te leren kennen

Een mooie reis door een prachtig land. Alles prima verzorgd door de reis leider Rachid. Lange maar prachtige ritten door veel verschillende landschappen, veilig gereden door Mohammed. Geen kofferhoeven tillen dankzij Amin, onze busboy. Gedwaald door soeks, schitterende paleizen bezocht, gereden op een kameel. Mede dankzij de leuke medereizigers een onvergetelijke reis!

Mw. G - Almere
10,0
Toegevoegd op: 25-04-2018

de zeer zorgzame en hartverwarmende reisleider heeft me een prachtig Marokko laten zien en ervaren

Marokko een "allemachtig prachtig land", gezien en ervaren door de ogen van Rachid, genoten en geleerd van zijn wijsheid.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 13-04-2018

Een mooie reis met een supergids en een prima impressie van Marokko

Met Rachid als super reisleider een zeer goede impressie van Marokko. Een mooi en gevarieerd land met heel vriendelijke mensen.

Dhr. ter P - Zwaanshoek
10,0
Toegevoegd op: 11-04-2018

Boeiend goed georganiseerde reis

Deze reis geeft een goed inzicht in Marokko, zijn natuurschoon, de cultuur, de religie, zijn mensen en hun leven, de problematiek wat betreft sociale omstandigheden, maar ook de levensvreugde bij velen en de gastvrijheid.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 11-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. K - Hei- En Boeicop
10,0
Toegevoegd op: 11-04-2018

Een uitstekende reis om het veelzijdige land Marokko te leren kennen.

Ik ben nog maar net terug en zit nog na te genieten van deze geweldige reis. Marokko is een prachtig land met alle soorten landschappen die er maar zijn. De afwisseling is goed geregeld door Fox. We hadden een leuke groep, een fantastische reisleider Rachid, die goed de Nederlandse taal spreekt, veel over zijn land weet te vertellen v.w.b cultuur, geschiedenis, klimaat en gewoonten. Erg leuk om te horen tijdens de rit in de bus. Verder bezit hij de nodige humor en heeft een aanstekelijke lach. Hij is er echt om het iedereen naar de zin te maken en vragen te beantwoorden en regelt alles keurig. De chauffeur Moustapha rijdt echt héél goed en gaf een veilig gevoel, zelfs op de smalle weg bovenop de Hoge Atlas. En onze bushulp Amin waakte goed over onze bus en onze spullen tijdens onze vakantie. Drie mannen van Goud! Ik heb alleen maar genoten van deze gevarieerde reis door dit prachtige kleurige land.

Mw. S - Capelle Aan Den Ijssel
10,0
Toegevoegd op: 04-04-2018

Mooier en beter dan verwacht

Fantastische reis met veel variatie in landschappen, steden en culturele bezienswaardigheden. Rachid is een heel goede reisleider met veel geduld en humor. Hoogtepunt was de dromedaristocht en de overnachting in de woestijn.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 30-03-2018

we hebben Marokko (de koningssteden) in een vogelvlucht gezien en de cultuur kunnen opsnuiven

Marokko is een mooi land! Heel divers. We waren vroeg in het voorjaar en hebben in de eerste week veel regen en kou gehad. Volgens de reisleider is dit ook het gevolg van de klimaatverandering. De 2de week gelukkig beter weer. Het Atlasgebergte was nog met sneeuw, wat een schitterend uitzicht gaf. De koningssteden waren prachtig. Veel gezien en cultuur kunnen snuiven.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 30-03-2018

Fantastische reis, leuke groep, reisleider een 9

De reis laat een doorsnee van de Marokkaanse cultuur zien door de vele excursies op ambachtelijk gebied maar ook in de medina van de koningssteden, de soeks en pleinen waar het leven zich afspeelt, tevens worden de highlights op gebied van monumenten getoond zoals mausoleums, moskeeën ,kashba's, De reisleider geeft interessante informatie over het land.De hotels zijn goed, inclusief de maaltijden, soms zelfs excellent, Eris een veilig gevoel, ook tijdens de reis, de chauffeur is rustig en goed, zowel de chauffeur alsde reisleiderhebben een professionele vriendelijke houding. Leuk is de optionele excursie per dromedaris en de overnachting in de Sahara, een aanrader!

Mw. V - Uithuizen
10,0
Toegevoegd op: 30-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. van R - Nieuw-Vennep
Terug naar boven