Groepsrondreis Koninklijke Steden en Oases

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Fes

 • Kookles in Fez

  EUR 52 p.p.

  Nadat u Fez heeft bekeken kunt u in de namiddag een kookles volgen en daarna de maaltijd, welke u zelf heeft bereid, nuttigen voor het diner. U zult zelf een typische Marrokaanse maaltijd bereiden terwijl u ondertussen tips krijgt van een Marrokaanse dame, die de geheimen van de Marokkaanse keuken kent. De kookles duurt rond de drie uur en voor het diner kunt op circa twee uur rekenen.
  Prijs bij minimaal 2 personen

Optionele excursies in Marrakech

 • Traditioneel Diner met show

  EUR 30 p.p.

  Heerlijk genieten van een traditioneel diner met variërende artiesten, dit is mogelijk bij restaurant Dar Es Salam. De maaltijden worden volgens traditie en uitsluitend met verse producten bereid. Door een aandachtige voorbereiding en een kookmethode op zacht vuur krijgen de gerechten de juiste smaak en kwaliteit van de originele Marokkaanse keuken. Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de folklore troepen en waant u zich in een Marokkaanse droomwereld door de prachtige sculpturen, tapijten en de zorgvuldig gekozen verlichting. Tijdens het diner worden uw ogen en oren verwend door de beste folklore artiesten, die Marrakech rijk is.

  Minimaal 2 personen

Optionele excursies in Merzouga

 • Overnachting in de woestijn

  EUR 40-65 p.p.

  Het is een unieke ervaring om per dromedaris een tocht te maken door de prachtige gouden duinen van de Sahara, waarna u vervolgens de zonsopgang kunt meemaken in de woestijn. Diner en overnachting vinden plaats in goedverzorgde tenten. U slaapt, op een matras op de grond, met lakens en dekens. In het kamp zijn eenvoudige sanitaire voorzieningen (drie toiletten) aanwezig. Door de prachtige omgeving is dit een ervaring om nooit meer te vergeten. U kunt zelfs slapen onder sterrenhemel. Het eerste gedeelte zal worden afgelegd per landrover waarna men vervolgens per dromedaris verder zal gaan (ongeveer een 1,5 uur). Bij terugkomst in Merzuga heeft u gelegenheid om te douchen en u even op te frissen om daarna te genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel.
  Indien u van plan bent deze onvergetelijke excursie te boeken is het aan te raden om warme kleding voor de overnachting mee te nemen.

  Minimaal 4 personen circa 40 Euro
  Minimaal 2 personen circa 65 EuroAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven