8-daagse familie groepsreis Fata Morgana

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • Bezoek aan de Atlas studio
  • Unieke overnachting onder de sterrenhemel
  • Per kameel naar de duinen van Zagora
  • Nederlandssprekende reisleider
  • Verblijf op basis van halfpension

Bijzondere combinatie van stad, woestijn en strand

Op slechts 4 uur vliegen bevind je je ineens in een compleet andere wereld. 

De magische, roodgekleurde stad Marrakech, de ommuurde kasbah’s, de traditionele kleding waar de mensen in lopen, de oude ambachten die in de drukke souks nog bedreven worden, de indrukwekkende woestijn, het imposante Atlas gebergte en het heerlijke eten. Dat vind je allemaal in Marokko.

Tijdens deze 8-daagse familierondreis nemen wij je mee naar de koningsstad Marrakech. Wandelend ontdekken we de bezienswaardigheden van deze stad met als hoogtepunt het centrale Djemaa El Fna Plein. Het lawaai is enorm en er is van alles te doen. Wat dacht je van slangenbezweerders die door op hun fluit te blazen echte cobra’s uit een hoed overeind laten komen? Op tapijtjes zie je handlezers en waarzeggers en straatartiesten en –muzikanten treden overal op.

De souk is een wirwar van straatjes met kleurrijke winkeltjes en hier kan je je afpingel vaardigheden uitproberen! 

Via het Atlas gebergte en Ouarzazate trekken we richting het zuiden naar de woestijn bij Zagora. Per kameel trekken we verder de woestijn in en de overnachting is in een tent in de woestijn bij de Berbers. De zonsondergang, het lokale Berber eten en de prachtige sterrenhemel zorgen dat dit een onvergetelijk moment voor je wordt!

In de Atlas studio’s, het Hollywood van Marokko, waan je jezelf een filmster en zien we bekende filmdecors. 

Na nog een bezoek aan de prachtige Aït Ben Haddou kasbah te hebben gebracht rijden we via de mooie Ticha pas weer terug naar Marrakech.

Onderweg verblijven we in typisch Marokkaanse hotels op basis van halfpension.

Onze reisleiders kennen Marokko door en door, dus wanneer je op zoek bent naar een lekker restaurant of leuke ideeën om een vrije dag te besteden, dan ben je bij onze reisleiders aan het goede adres! Reis je met ons mee?

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12/maximaal 25 deelnemers
Minimum leeftijd: 8 jaar