8-daagse familie groepsreis Fata Morgana

Wil je nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kun je nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kun je tijdens het boekingsproces toevoegen aan jouw reis. De optionele excursies boek je ter plaatse bij jouw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Mogelijke extra's indien je vliegt met Transavia.com (Vertrek Schiphol)

Mogelijke extra's indien je vliegt met TAP Portugal (Vertrek Brussel)


Aandachtspunten

 • Je kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan jouw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening zie je direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in Marrakech

 • Traditioneel diner met show voor families

  EUR 30,- p.p.

  Inhoud
  Heerlijk genieten van een traditioneel diner met variërende artiesten, dit is mogelijk bij restaurant Chez Ali. De maaltijden worden volgens traditie en uitsluitend met verse producten bereid. Door een aandachtige voorbereiding en een kookmethode op zacht vuur krijgen de gerechten de juiste smaak en kwaliteit van de originele Marokkaanse keuken. Bij binnenkomst worden we ontvangen door de folklore troepen en wanen wij ons in een Marokkaanse droomwereld door de prachtige sculpturen, tapijten en de zorgvuldig gekozen verlichting. Tijdens het diner worden onze ogen en oren verwend door de beste folklore artiesten, die Marrakech rijk is.  


  Duur
  Circa 2 uur.

  Wanneer
  In overleg met de reisleiding/lokale vertegenwoordiging.

  Prijs
  EUR 30,- per persoon.

  Inbegrepen
  Het diner.

  Opmerkingen
  Deze excursie kun je in lokale valuta (Dirham) betalen. De betaling kan alleen contant worden voldaan. Je boekt en betaalt ter plaatse bij de reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging.
  De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.

Optionele excursies in Zagora

 • Jeeptour bij Zagora

  EUR 28,- tot 38,- p.p.

  Inhoud
  In de ochtend worden we bij de bedoeien opgehaald met een 4WD. We bezoeken de Tamegroute bibliotheek en de Koran school in Zagora. Hierna rijden we verder naar Nesrat en bezoeken we de kashba en de palmenvallei. Voor de lunch verlaten we de verharde wegen en rijden we dwars door de duinen naar Erg Lihoudi, op ongeveer 10 km van de verharde weg, waar we lunchen bij de Berbers (lunch niet inbegrepen). Na de lunch rijden we terug naar Zagora via Mhamid, ook wel de laatste stad van Marokko genoemd, op de rand van de Sahara.

  Duur
  Circa 5 uur.

  Wanneer
  In de middag.

  Prijs
  EUR 28,- tot 38,- per persoon.
  Afhankelijk van het aantal deelnemers.

  Inbegrepen
  De jeeptour.

  Opmerkingen
  Minimaal 4 deelnemers.
  Deze excursie kun je in lokale valuta (Dirham) betalen. De betaling kan alleen contant worden voldaan. Je boekt en betaalt ter plaatse bij de reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging.
  De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 


Aandachtspunten

 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij je reisbescheiden ontvang je ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heb je een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer je van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens jouw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heb je deze extra dekking nodig.

  Indien je via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kun je kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).