Verlenging Marrakech per nacht

Je kunt je verblijf in het schitterende Marrakech verlengen in bijvoorbeeld het Moroccan House Hotel Hotel of gelijkwaardig op basis van halfpension.

Onder het tabblad Hotels zie je een selectie uit ons aanbod hotels (op basis van beschikbaarheid en indien vol, een gelijkwaardig alternatief).

Aandachtspunten

  • Indien u alleen reist geldt er een toeslag voor de transfers.
  • Indien je verlengt, boeken wij automatisch een transfer voor je. De kosten voor de transfer kunnen wij hier, vanwege systeemtechnische redenen, helaas niet tonen. De kosten worden wel berekend tijdens het maken van de prijsberekening/boeking. Boek je de verlenging voor één persoon, dan zit een deel van de transferkosten al wel in de prijs van de éénpersoons kamertoeslag opgenomen. 

Hotels

Moroccan House Hotel - Marrakech

Het gezellige Moroccan House biedt zijn gasten de mogelijkheid om te overnachten in een hotel van een typische Marokkaanse architectuur. Het prachtige hotel is gelegen op loopafstand van diverse bezienswaardigheden.

In het restaurant kan je zelfs deelnemen aan het bereiden van je eigen maaltijd gebaseerd op traditionele recepten. Tevens is er een zwembad aanwezig. Ook kan je in de professionele hammam genieten van een heerlijke sauna of massage. Alle kamers zijn ingericht in Marokkaanse stijl, maar elke kamer is anders en verschillend van kleur. Je beleeft hier het echte Marokkaanse thuis-gevoel. De kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie, kluisje en badkamer met bad/douche en toilet.

Prijzen

Prijzen Verlenging Marrakech per nacht

Prijs vanaf   € 34,- p.p.

Eventuele kamer- en verzorgingstoeslagen

Eénpersoonskamer; Standaard vanaf   € 20,- p.p.