Privé rondreizen in Marokko

Reis langs hoogtepunten in Marokko als de Sahara, koningssteden, souks en berberdorpen.
Je overnacht in comfortabele en sfeervolle hotels of bijzondere riads in Marokko.
Onze reisspecialisten adviseren je graag over het prachtige Marokko.
Jouw huurauto is in de reissom inbegrepen.

4

Privé rondreizen in Marokko

Individuele rondreis Marokko - Boek een privéreis Marokko

Een individuele rondreis in Marokko is een unieke en ultieme ervaring. En dat zeggen wij niet voor niets. Een bezoek aan de oude koningssteden en authentieke berberdorpjes. Proeven van de heerlijke, geurige keuken. Maar ook een overnachting in de woestijn, het zijn allemaal onderdelen van onze individuele reizen in Marokko. Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten.  

Rondreis met auto in Marokko

Wij bieden mogelijkheden voor een fly drive in Marokko. Wat dit inhoudt? Wij regelen de vluchten, de overnachtingen in comfortabele hotels of bijzondere riads en een huurauto voor de gehele reis. De complete route is al uitgestippeld en deze voert je natuurlijk langs de hoogtepunten van Marokko. Je kunt dus zelf rondreizen in Marokko, terwijl alles verder al geregeld is.  

Een reis langs de hoogtepunten 

Je reist tijdens de rondreis in Marokko individueel, met jouw eigen reisgezelschap, langs verschillende mooie plekken in dit land. Denk bijvoorbeeld aan de stad Marrakesh en het beroemde Djemma el Fna plein waar je slangenbezweerders, goochelaars en gezellige marktjes ziet. Hier kom je meteen al helemaal in de sprookjesachtige sfeer. Bijzonder is ook een reis door de Sahara, waar je overnacht in een tentenkamp. Ervaar de prachtige zonsondergang en opgang en komt tot rust onder de onvergetelijke sterrenhemel. Een aanrader tijdens de individuele rondreis in Marokko.

Ontdek de Marokkaanse keuken 

De Marokkaanse keuken is ongekend en wordt wereldwijd gewaardeerd om de diversiteit, smaak en geur. Natuurlijk kun je hier tijdens de reis uitgebreid van proeven, maar wij bieden ook een leuke excursie in de vorm van een kookles, zodat je zelf de fijne kneepjes van de Marokkaanse keuken leert! Een leuke aanvulling op onze groepsreizen in Marokko, vinden wij zelf. 

Ga zelf rondreizen in Marokko

Ga zelf rondreizen in Marokko en ontdek dit mystieke land in jouw eigen tempo. Je rijdt zelf naar de hoogtepunten van dit land, wij hebben verder alles geregeld. Wil je geen fly drive in Marokko, maar liever rondreizen met een groep in Marokko? Of liever met een singlereis dit bijzondere land verkennen? Het is allemaal mogelijk met de rondreizen naar Marokko. Ga met ons mee en ervaar het sprookje van 1001 nacht in levende lijve!