Privé rondreis met huurauto Mysterieus Marokko

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Ait Ben Haddou

 • Ezeltocht

  € 10,- p.p.

  Ait Ben Haddou is een prachtige eeuwenoude kasba waar u een tochtje per ezel kunt maken om de rivier over te steken om zo de kasbah te bereiken. Prijs bij minimaal 2 personen.

Optionele excursies in Fes

 • Lunch in het authentieke Palais Mnebhi

  EUR 15 p.p.

  Tijdens uw verblijf kunt u midden in de kleurrijke en levendige medina van Fes heerlijk lunchen in het authentieke Palais Mnebhi. Het voormalige paleis is nu een restaurant en u kunt in deze oase van rust genieten van de prachtige mozaïeken en architectuur onder het genot van lokale gerechten. De lunch bestaat uit een drie-gangen menu.

  Minimaal 6 personen.

Optionele excursies in Marrakech

 • Traditioneel Diner met show

  EUR 30 p.p.

  Heerlijk genieten van een traditioneel diner met variërende artiesten, dit is mogelijk bij restaurant Dar Es Salam. De maaltijden worden volgens traditie en uitsluitend met verse producten bereid. Door een aandachtige voorbereiding en een kookmethode op zacht vuur krijgen de gerechten de juiste smaak en kwaliteit van de originele Marokkaanse keuken. Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de folklore troepen en waant u zich in een Marokkaanse droomwereld door de prachtige sculpturen, tapijten en de zorgvuldig gekozen verlichting. Tijdens het diner worden uw ogen en oren verwend door de beste folklore artiesten, die Marrakech rijk is.
  Minimaal 2 personen. De transfer is ook inbegrepen.

Optionele excursies in Ouarzazate

 • Excursie bezoek Atlas Studio

  EUR 6 p.p.

  Op een terrein van meer dan 20 hectare groot zijn in 1984 de Atlas Studio’s in Ouarzazate gebouwd. Breng een bezoek aan de sets van wereldberoemde films zoals ‘the Gladiator’ met Russel Crowe, ‘Asterix en Obelix’ en ‘Jewel of the Nile’ met Michael Douglas. Beleef de magische momenten van deze films zelf tijdens een 45 minuten durende rondleiding!Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).