Privé rondreis met huurauto Mysterieus Marokko

Bijzondere combinatie van steden, woestijn en cultuur!

Marokko is een ontzettend divers land, van de hoge bergpieken, door de uitgestrekte woestijnvlaktes tot aan de prachtige kust. Marokko staat bekend om haar geuren en kleuren, de heerlijke specerijen op de markt en de vriendelijke inwoners. Met haar intrigerende mix van oud en nieuw, is Marokko een geweldige bestemming om zelf te verkennen!

Uw reis begint in het bruisende Casablanca, de economische hoofdstad van Marokko, om vervolgens richting het betoverende Fes te gaan. Duik hier de oude medina in, proef en ruik het echte Marokko en geniet van deze interessante en eeuwenoude tradities. Na Fes bezoekt u Aït Ben Haddou, deze kashba kent u wellicht al van menig bekende film of tv serie. U kunt de omgeving hier verkennen en ontdekken hoe men hier al eeuwenlang woont.
 Bekijk hier het complete reisprogramma

Authentieke overnachtinge in typisch Marokkaanse hotels
Bij aankomst verblijft u in het Moroccan House Hotel, geheel gebouwd in Marookkanse stijl. Geniet hier van heerlijke Marokkaanse maaltijden in een authentieke sfeer. Ook hebben wij voor u een indrukwekkend verblijf in een echte kashba aan de rand van de uitgestrekte Sahara geregeld. Gelegen tussen twee oases heeft u hier een indrukwekkend uitzicht over prachtige, glooiende zandduinen.

U reist per comfortabele huurauto, zo kunt u in uw eigen tempo het mooie Marokko verkennen.
 Bekijk hier de complete selectie van hotels

Per kameel naar het tentenkamp in de duinen
U gaat met ons naar een lokale pottenbakkerij en u ontdekt hoe textiel gemaakt wordt in het traditionele Skoura. Zo maakt u kennis met de interessante Marokkaanse tradities en leert u dit veelzijdige land echt kennen. Ook reist u per kameel door de zandduinen van de Sahara naar het tentkamp. 
 Bekijk hier alles wat inclusief is  

Het reisprogramma van deze reis

Casablanca | Rabat | Mèknes | Fes | Erfoud | Merzouga | Skoura | Ouarzazate | Aït Ben Haddou | Marrakech

 Bekijk hier het uitgebreide dag tot dagprogramma.

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Het ronddolen in de ontelbare straatjes van Fes met alle geuren, kleuren en geluiden die op me af komen. Dit is hét Marokko zoals ik het wil zien.
Terug naar boven