8-daagse privé rondreis Kleurrijk Marokko met privéchauffeur

 

Wil je nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kun je nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kun je tijdens het boekingsproces toevoegen aan jouw reis. De optionele excursies boek je ter plaatse bij jouw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.


Aandachtspunten

 • Je kunt deze Extra opties en Verlengingen tijdens het boekingsproces al direct aan jouw reis toevoegen.
 • In het gedetailleerde prijsoverzicht van de prijsberekening zie je direct de juiste kosten.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij Extra opties en Upgrades niet

Optionele excursies in Merzouga

 • Overnachting in de woestijn

  EUR 40,- p.p.

  Inhoud
  Het is een unieke ervaring om per dromedaris een tocht te maken door de prachtige gouden duinen van de Sahara, waarna we vervolgens de zonsopgang kunnen meemaken in de woestijn. Diner en overnachting vinden plaats in goed verzorgde tenten. We slapen op een matras op de grond, met lakens en dekens. In het kamp zijn eenvoudige sanitaire voorzieningen (drie toiletten) aanwezig. Door de prachtige omgeving is dit een ervaring om nooit meer te vergeten. We kunnen zelfs slapen onder sterrenhemel. Het eerste gedeelte zal worden afgelegd per landrover waarna men vervolgens per dromedaris verder zal gaan (ongeveer 1 uur). Bij terugkomst in Merzouga hebben we de gelegenheid om te douchen en ons even op te frissen om daarna te genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel. 

  Duur
  Halve dag en een nacht.

  Wanneer
  Einde van de middag.

  Prijs
  EUR 40,- per persoon.

  Inbegrepen
  Transfer, uur op de kameel (enkele reis), diner, overnachting in tent en muziek.

  Opmerkingen
  Indien je van plan bent deze onvergetelijke excursie te boeken is het aan te raden om warme kleding voor de overnachting mee te nemen.
  Deze excursie kun je in lokale valuta (Dirham) betalen. De betaling kan alleen contant worden voldaan. Je boekt en betaalt ter plaatse bij de reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging.
  De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 


Aandachtspunten

 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij je reisbescheiden ontvang je ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heb je een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer je van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens jouw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heb je deze extra dekking nodig.

  Indien je via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kun je kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).