2

Privé rondreizen in Marokko

Fly drive Marokko – Ontdek het magische Marokko

Wil je met een huurauto of privéchauffeur Marokko ontdekken? Dan is een fly drive reis naar Marokko een goede optie. Voor de fly & drive regelen we de vluchten, de huurauto of chauffeur, de overnachtingen en excursies. Op die manier kun je met je eigen reisgezelschap en in jouw eigen reistempo dit kleurrijke land gaan ontdekken. Ontdek met eigen ogen wat dit land zo bijzonder maakt.

Fly and drive Marokko: de hoogtepunten

Marokko wordt ook wel sprookjesachtig genoemd, en daar is niets van gelogen. Tijdens de fly en drive in Marokko zorgen we ervoor dat je dit land goed leert kennen. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige stad Marrakech. Op het beroemde Djemma el Fna plein kun je een bezoek brengen aan de gezellige marktjes. Hier zie je ook slangenbezweerder en goochelaars die er een sprookjesachtig tafereel van maken. Maar een bezoek aan de zandduinen hoort ook bij een fly en drive in Marokko en hoe gaaf is het om hier te overnachten?

Comfortabel vervoer in Marokko

Tijdens de fly en drive in Marokko zorgen wij voor comfortabel vervoer. Zo zorgen wij voor een fijne huurauto waarmee je kunt gaan en staan waar je wilt. Bij sommige excursies kan het zijn dat wij ander vervoer regelen: misschien reis je wel per kameel! Een andere mogelijkheid is een fly and drive in Marokko met een privéchauffeur die je naar alle hoogtepunten brengt. Een relaxte manier van reizen waarbij je alleen maar hoeft te genieten van alle hoogtepunten van het land!

Een sprookjesachtige bestemming

Wij regelen voor de fly drive in Marokko alles wat nodig is om deze sprookjesachtige bestemming te ontdekken. Een hele fijne manier om met je eigen reisgezelschap en in je eigen tempo rond te reizen. Bekijk de inhoud van de reizen en ontdek welke route je het meeste aanspreekt. Een magische beleving!