Marokko

Marokko Privéreizen

10-daagse privéreis Geuren & Kleuren

Vertrek: 16-08-2015

jetty
12-04-2015 - 22:32 uur
Hallo,

Ik ben Jetty en ben 23 jaar. Ik droom ervan om Marokko eens te bezoeken. Nu in de zomervakantie is het zover. Wij gaan naar Marokko, we willen graag een rondreis en daarna een paar dagen chillen in een badplaats. Ik lees op internet veel verschillende verhalen over het rondreizen. Kan iemand mij helpen of informatie verstrekken over de ontdekkingstochten. Wij zijn nog jong en avontuurlijk. Wij willen graag een groepsreis maar willen niet als enige jongeren tussen oudere belanden. Of zie ik dat verkeerd en gaan er ook meerdere jeugdige mensen heen?

Weet iemand hier iets meer over te vertellen
Groetjes

Individuele rondreis Marokko - Boek een fly drive Marokko

Een individuele rondreis in Marokko is een unieke en ultieme ervaring. En dat zeggen wij niet voor niets. Een bezoek aan de oude koningssteden en authentieke berberdorpjes. Proeven van de heerlijke, geurige keuken. Maar ook een overnachting in de woestijn, het zijn allemaal onderdelen van onze individuele reizen in Marokko. Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten.  

Fly drive Marokko

Wij bieden mogelijkheden voor een fly drive in Marokko. Wat dit inhoudt? Wij regelen de vluchten, de overnachtingen in comfortabele hotels of bijzondere riads en een huurauto voor de gehele reis. De complete route is al uitgestippeld en deze voert u natuurlijk langs de hoogtepunten van Marokko. U kunt dus zelf rondreizen in Marokko, terwijl alles verder al geregeld is.  

Een reis langs de hoogtepunten 

U reist tijdens de rondreis in Marokko individueel, met uw eigen reisgezelschap, langs verschillende mooie plekken in dit land. Denk bijvoorbeeld aan de stad Marrakesh en het beroemde Djemma el Fna plein waar u slangenbezweerders, goochelaars en gezellige marktjes zit. Hier komt u meteen al helemaal in de sprookjesachtige sfeer. Bijzonder is ook een reis door de Sahara, waar u overnacht in een tentenkamp. Ervaar de prachtige zonsondergang en –opgang en komt tot rust onder de onvergetelijke sterrenhemel. Een aanrader tijdens de individuele rondreis in Marokko.

Ontdek de Marokkanse keuken 

De Marokkaanse keuken is ongekend en wordt wereldwijd gewaardeerd om de diversiteit, smaak en geur. Natuurlijk kunt u hier tijdens de reis uitgebreid van proeven, maar wij bieden ook een leuke excursie in de vorm van een kookles, zodat u zelf de fijne kneepjes van de Marokkaanse keuken leert! Een leuke aanvulling op onze groepsreizen in Marokko, vinden wij zelf. 

Ga zelf rondreizen in Marokko

Ga zelf rondreizen in Marokko en ontdek dit mystieke land in uw eigen tempo. U rijdt zelf naar de hoogtepunten van dit land, wij hebben verder alles geregeld. Wilt u geen fly drive in Marokko, maar liever rondreizen met een groep? Of liever met een singlereis dit bijzondere land verkennen? Het is allemaal mogelijk. Ga met ons mee en ervaar het sprookje van 1001 nacht in levende lijve!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven