Familie groepsreis Fata Morgana

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,1
Toegevoegd op: 12-08-2017

Marokko, land van bergen, woestijnen en kamelen!

De tocht op een kameel naar het tentenkamp in de woestijn was een absoluut hoogtepunt! Verder veel van het land gezien, de prachtige bergen en de dorre vlakten. Temperatuur in augustus was wel wat aan de hoge kant: er blies gewoon een föhn!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 04-05-2017

Veel van het land gezien en gehoord (mede dankzij de gids die het land kent en de taal spreekt).

De groepsreis was de ideale manier om het land en de cultuur te ontdekken. Onze gids die het land goed kent en de taal spreekt heeft daar veel aan bijgedragen. Leuke groep mensen, veel mooie plekken gezien met als hoogtepunt de tocht per Drommedaris door de woestijn en de overnachting. Het zijn herinneringen die mij bij blijven.

Mw. F - Overasselt
9,5
Toegevoegd op: 04-05-2017

Een reis van "1001-nacht" ervaren in 10 dagen!

Dhr. de R - Gouda
9,5
Toegevoegd op: 03-05-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. V - Zaltbommel
8,6
Toegevoegd op: 03-05-2017

Een indrukwekkende reis die uitermate geschikt is voor kinderen.

Een mooie en indrukwekkende reis met bijzonder goede reisleidster van FOX. Veel gezien en gehoord over dit mooie land. voor de kinderen is het reizen per bus ideaal, ook al waren de reisdagen erg lang. Achterin de bus hebbenzijnzich prima vermaakt met elkaar en konden wij als,ouders genieten van het mooie landschap.

Anoniem
Terug naar boven