Groepsrondreis Koninklijke Steden en Oases

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

48 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 30-11-2017

Enerverende reis met veel confronterende indrukken.

Het is belangrijk om een goede voorbereiding voor de reis te doen, vooral ten aanzien van hygiëne. De tocht door de woestijn op een dromedaris is ongeveer een uur en kan daardoor vermoeiend zijn. Geen te hoge verwachtingen hebben van de hotels.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 29-11-2017

Mooie gevarieerde reis met erg goede reisleider Rachid

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 29-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. van G - Eindhoven
10,0
Toegevoegd op: 29-11-2017

Een mooie en indrukwekkende rondreis

Voor een goede kennismaking mat Marokko is dit een geschikte rondreis. Kust, bergen, woestijn en steden geven een beeld van het Marokkaanse leven. Soms heel modern, soms alsof je honderden jaren terug gaat in de tijd. Prachtige landschappen (in dit jaargetijde ten westen van de Atlas bruin en droog maar in het voorjaar groen) en heerlijk eten. Rachid de reisbegeleider was fantastisch. Humorvol en deskundig en alles was prima geregeld zodat we als (leuke) groep heel soepel het programma konden volgen. Kortom: een aanrader !

Dhr. K - Utrecht
10,0
Toegevoegd op: 29-11-2017

Verrassende bestemming, veel te zien, uitstekend uitgelegd en begeleid doot gifs rachid (bravo), goede bus, soms wel lange dagen, maar ja, anders kom je er niet, in onze reis periode november overdag heel lekker weer( maar niet meer om te zwemmen),uitstekend voor excusies, in woestijn en atlasgebergte s nachts erg koud, dus ook warme kleding meenemen Voorjaar zal zelfde zijn, maar wel nog groener landschap, nu was het vaal kaler en bruiner Aardige bevolking, die meestal wel wat frans spreekt Marokko kan toerisme goed gebruiken qua inkomsten en je krihgt er een leuke vakantie voor terug

Mw. K - Bussum
8,1
Toegevoegd op: 22-11-2017

een hele ervaring rijker

Dhr. M - Rosmalen
10,0
Toegevoegd op: 18-11-2017

Leer Marokko kennen en boek deze reis, je zult er geen spijt van krijgen.

Prachtige reis. Mooie steden met prachtige gebouwen, de Souks zijn een belevenis. Het Altas gebergte is erg de moeite waard en niet te vergeten de woestijn. Geweldig!!! Aan de rand van de woestijn staat het hotel. Je waant je in een sprookje. Op het terras kijk je uit op de zandduinen waar je de dromedarissen ziet lopen. Ik raakte er niet op uitgekeken. Wil je meer weten kijk dan op ons blog https://www.pindat.com/reis/dagboek/alenbopreis/11312/2017-10-04/2017-10-16/rondreis-marokko-koninklijke-steden-en-oases Password Meduusje6 Veder kan ik alleen maar aanraden deze reis te gaan maken. Hopelijk is je gids dan Rachid. Een betere kun je je niet wensen.

Mw. D - Wolfheze
9,5
Toegevoegd op: 18-11-2017

Een geweldige en veelzijdige reis

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 11-11-2017

Een bijzondere, enerverende, wisselende reis!

Dhr. van L - Delft
10,0
Toegevoegd op: 11-11-2017

Een unieke ervaring en heel goed geregeld en een heel goede gids

We hebben in 13 dagen tijd een heel goed beeld van Marokko gekregen. Zeker als je open staat voor een andere cultuur een heel mooi land. Gemiddeld goede kwaliteit van de hotels. Een heel bekwame gids en uitstekende chauffeur. Ook de bagageservice onderweg was super goed geregeld. Op diverse plaatsen was bovendien een speciale lokale gids die alles van het betreffende bezichtigingspunt afwist.

Dhr. B - Simpelveld
Terug naar boven