Marokko

Marokko Groepsreizen

Reisgenoten

Lia de Haan
06-10-2015 - 13:52 uur
Wijn zijn Henk en Lia de Haan en zijn nieuwsgierig wie er nog meer mee gaan 22 oktober.
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: Ria en Dick Nieuwenhuijsen
03-11-2016 - 15:10 uur
Wij, Ria en Dick, hebben net geboekt voor de 12 -daagse reis naar Marokko die vertrekt op 20 april 2017.
Deze reis stond al een tijdje op ons programma en nu gaat het er dan eindelijk van komen.
We zijn een stel van >65 uit Valkenswaard en gezien de reacties van vorige reizigers kijken we er met spanning naar uit.
Dat er al 8 mensen ons waren voorgegaan ziet er goed uit. We zijn benieuw wie er nog meer meegaan.

Rondreis Marokko - Maak een groepsreis door het land van muntthee & couscous

Ontdek het mystieke Marokko tijdens een rondreis. Marokko is een hele bijzondere reisbestemming en wij zorgen ervoor dat u dit ook zult ontdekken. Van de kleurige Souks tot de schitterende paleizen en de vruchtbare valleien, een groepsreis in Marokko is een sprookjesachtige ervaring. En wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, van de vluchten tot de excursies en overnachtingen. Complete rondreizen in Marokko! 

De mooiste plekjes ontdekken

Tijdens een Marokko groepsreis laten onze deskundige, Nederlandssprekende reisleiders de mooiste plekjes van dit land zien. U zult ontdekken dat dit land een rijke geschiedenis heeft, bijzondere tradities, maar ook een hele vriendelijke en gastvrije bevolking. Dit zorgt ervoor dat u zich tijdens een rondreis in Marokko meteen thuis voelt. De reisleider kan bovendien in geuren en kleuren over het land vertellen. 

Een paar hoogtepunten

Aan de voet van de Hoge Atlas ligt de oasestad en koningsstad Marrakesh. Het lijkt wel of u in een sprookje uit 1001 nacht terecht bent gekomen met de souks, slangenbezweerders en een wirwar aan straatjes. En wat dacht u van een tocht door de imposante Sahara duinen, een ervaring om nooit te vergeten. Er is zelfs een groepsrondreis in Marokko met een overnachting in een bedoeïnenkamp midden in de woestijn! Dan komt u echt midden in de cultuur terecht. 's Avonds geniet u aan het kampvuur van de prachtige blote sterrenhemel. Een bijzondere ervaring voor jong en oud.

Een comfortabele rondreis in Marokko

Onze rondreizen in Marokko laten u dit land met al haar pracht en praal optimaal en vooral comfortabel ervaren. Wij voor overnachtingen in comfortabele en sfeervolle reis, zodat u goed kunt uitrusten tijdens de rondreis. Veel excursies zijn bij de reis in begrepen en er is de keuze uit een aantal optionele excursies. 

Maak kennis met de Oosterse sferen

Ga met ons mee en maak kennis met de bijzondere Oosterse sfeer in Marokko. Een unieke vakantiebestemming die u altijd zal bijblijven. Naast een groepsreis in Marokko bieden wij individuele rondreizen en single groepsreizen in dit prachtige land. Ga met ons mee en waan u in een sprookje!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven