Marokko

Reis mee langs de hoogtepunten van Marokko zoals de Sahara, koningssteden, souks en berberdorpen.
We overnachten in comfortabele en sfeervolle hotels in Marokko.
Rondreizen in Marokko met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

8

Rondreizen in Marokko

Rondreis Marokko - Maak een rondreis door het land van muntthee & couscous

Ontdek het mystieke Marokko tijdens een rondreis. Marokko is een hele bijzondere reisbestemming en wij zorgen ervoor dat je dit ook zult ontdekken. Van de kleurige Souks tot de schitterende paleizen en de vruchtbare valleien, een rondreis in Marokko is een sprookjesachtige ervaring. En wij zorgen ervoor dat alles geregeld is, van de vluchten tot de excursies en overnachtingen. Complete rondreizen in Marokko! 

De mooiste plekjes ontdekken

Tijdens een Marokko rondreis zul je ontdekken dat dit land een rijke geschiedenis heeft, bijzondere tradities, maar ook een hele vriendelijke en gastvrije bevolking. Dit zorgt ervoor dat je je tijdens een rondreis in Marokko meteen thuis voelt. De reisleider kan bovendien in geuren en kleuren over het land vertellen. 

Een paar hoogtepunten

Aan de voet van de Hoge Atlas ligt de oasestad en koningsstad Marrakesh. Het lijkt wel of je in een sprookje uit 1001 nacht terecht bent gekomen met de souks, slangenbezweerders en een wirwar aan straatjes. En wat dacht je van een tocht door de imposante Sahara duinen, een ervaring om nooit te vergeten. Er is zelfs een groepsrondreis in Marokko met een overnachting in een bedoeïenenkamp midden in de woestijn! Dan kom je echt midden in de cultuur terecht. 's Avonds geniet je aan het kampvuur van de prachtige blote sterrenhemel. Een bijzondere ervaring voor jong en oud.

Een comfortabele rondreis in Marokko

Onze rondreizen in Marokko laten je dit land met al haar pracht en praal optimaal en vooral comfortabel ervaren. Wij zorgen voor overnachtingen in comfortabele en sfeervolle accommodaties, zodat je goed kunt uitrusten tijdens de rondreis. Veel excursies zijn bij de reis in begrepen en er is de keuze uit een aantal optionele excursies. 

Maak kennis met de Oosterse sferen

Ga met ons mee en maak kennis met de bijzondere Oosterse sfeer in Marokko. Een unieke vakantiebestemming die je altijd zal bijblijven. Naast een groepsreis in Marokko bieden wij individuele rondreizen en single groepsreizen in dit prachtige land. Ga met ons mee en waan je in een sprookje!