Single groepsreizen in Marokko

Reis mee langs de hoogtepunten zoals de Sahara, koningssteden, souks en berberdorpen.
We overnachten in comfortabele en sfeervolle hotels in Marokko. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen naar Marokko worden begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s zijn bij de prijs inbegrepen.

Singlereis Marokko – Ga met ons mee op deze unieke ervaring

Marokko staat bij veel mensen op hun verlanglijst als bestemming. En wat is er nu leuker dan met een gezellige groep singles dit land te ontdekken? Daarom bieden wij een singlereis naar Marokko aan waarbij alles geregeld is, van de vluchten tot comfortabele overnachtingen en excursies. Ontdek dit bijzondere land tijdens een single vakantie in Marokko, een onvergetelijke ervaring!

Single reizen Marokko: een paar hoogtepunten

Marokko is misschien nog wel een gevarieerder land dan je in eerste instantie zou denken. En dat gaan we samen ontdekken tijdens de single vakantie in Marokko. Van besneeuwde bergtoppen in de Atlas tot het groene Rifgebergte. Maar ook een bezoek aan de Saharawoestijn is onderdeel van de single groepsreis in Marokko. Daarnaast bezoeken we meerdere souks en paleizen en maken we kennis met de lokale bevolking. Zo zie je maar hoe veelzijdig de Marokko single reizen zijn!

Ontdek Marokko!

Onze deskundige, Nederlandssprekende reisleider zorgt ervoor dat we tijdens de Marokko singlereis alles over dit land te weten komen. Liever met een eigen reisgezelschap Marokko ontdekken? Kijk dan naar de privé rondreizen in Marokko. Wij bieden ook groepsreizen naar Marokko aan. Alles is mogelijk tijdens onze rondreizen naar Marokko en wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.