Familie rondreizen in Mexico

Ontdek met ons de hoogtepunten van het Maya-rijk en geniet van de Caribische stranden!
Alle overnachtingen in comfortabele en centraal gelegen hotels, veelal met zwembad.
Onze familie groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

0

Familie rondreizen in Mexico

Mexico met kinderen – Samen op ontdekkingstocht

Wil je graag op reis naar Mexico samen met de kinderen? Bekijk dan eens onze speciaal samengestelde Mexico familiereizen. Tijdens de reis ontdek je samen alle hoogtepunten van het Maya-rijk. Een bijzondere ervaring voor zowel jou als jouw kinderen. We zorgen voor kindvriendelijke accommodaties om te overnachten en extra leuke excursies voor het hele gezin. Het programma van onze familiereizen in Mexico bestaat uit een combinatie van excursies en het relaxen op de mooiste stranden.

Ontdek de hoogtepunten van Mexico

Tijdens de Mexico familiereizen ontdek je samen met de kinderen dit fascinerende land. Zo mag een bezoek aan Chichén Itzá, één van de zeven wereldwonderen, niet ontbreken in het programma. Een imposante Mayastad met de mooiste tempels. Maar we gaan tijdens de reis ook vogels spotten in Celestun, waar tussen december en maart een kolonie flamingo’s neerstrijkt. En wat dacht je van een boottocht over het Meer van Terminos om dolfijnen te spotten? Dat zullen zowel jij als de kinderen zeker niet snel vergeten.

Heerlijk uitrusten en snorkelen

Tijdens onze Mexico familiereizen bieden wij volop de mogelijkheid om heerlijk uit te rusten en bij te komen van de bijzondere reis. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk relaxen op de witte stranden van Playa del Carmen en Isla Mujeres. De kinderen zullen zich hier ook zeker vermaken, ze kunnen lekker spelen met zand en ravotten in het water. Bekijk ook de bijzondere tropische vissen tijdens het duiken of snorkelen, een groot onderwateravontuur!

Onze Mexico familiereizen

Wij zorgen ervoor dat je op reis kunt op de manier die jou het meest prettig vindt. Wil je naar Mexico met kinderen en jouw eigen reistempo bepalen met jouw eigen reisgezelschap? Kies dan voor onze individuele familiereis naar Mexico. Wij bieden ook familie groepsreizen naar Mexico onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die alles over Mexico kan vertellen. Bekijk de mogelijkheden en ga op ontdekkingstocht in het land van de Maya’s!