Groepsrondreizen in Mexico

Hoogtepunten als Maya-, Azteken- en Zapotekenruïnes, kleurrijke markten en een heerlijk strandverblijf.
We overnachten in comfortabele en centraal gelegen driesterrenhotels.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn diverse excursies al inclusief.

2

Groepsrondreizen in Mexico

Groepsreis Mexico – Ga met ons mee naar het land van de Maya’s

Een reis naar Mexico staat bij veel mensen op het verlanglijstje. En met een groepsreis in Mexico kun je deze prachtige reis van het lijstje afvinken. Wij laten tijdens de groepsrondreis in Mexico alle hoogtepunten zien en gaan op zoek naar de Maya’s en Azteken. We ontdekken samen de diversiteit en de geschiedenis van dit land tijdens een complete groepsreis inclusief comfortabele en centraal gelegen driesterrenhotels.

Mexico groepsreis: ontdek Mexico City

De groepsrondreis in Mexico start in Mexico City. Mexico City wordt ook wel één van de grootste metropolen op aarde genoemd. Deze stad is vier keer groter dan Parijs! Tijdens een stadstour ontdekken we alles over deze stad. We brengen een bezoek aan het centrale plein Zócalo met zijn imposante kathedraal en de beroemde Basiliek van de Maagd van Guadalupe. Maar we bieden tijdens de groepsreizen in Mexico ook de tijd om deze stad zelf te verkennen.

Prachtige bouwwerken van de Maya’s

Als je aan Mexico denkt, denk je natuurlijk ook aan de prachtige bouwwerken van de Maya’s. Tijdens de groepsreizen naar Mexico zal een bezoek aan deze ruïnes dan ook zeker niet ontbreken. Zo gaan we bijvoorbeeld naar Uxmal, een archeologische vindplaats met indrukwekkende monumenten. Wij vinden dat dit één van de meest bijzondere tempelcomplexen is, terwijl dit de minst bezochte is. We brengen je tijdens de groepsreis in Mexico dus niet alleen naar de bekende toeristische trekpleisters, maar ook de minder bekende en zeker niet minder mooie plekjes.

Relaxen tijdens de groepsreis

Als je op zoek bent naar een groepsrondreis met een combinatie van cultuur en strand, dan kunnen wij de groepsreizen naar Mexico zeker aanraden. Playa del Carmen was een vissersdorp, maar is tegenwoordig een toeristische badplaats aan de turquoise zee. Hier kun je heerlijk bijkomen van alle indrukwekkende hoogtepunten van de reis. Maar er zijn ook mogelijkheden om te duiken, snorkelen en vissen. Ga op zoek naar de zeeschildpadden, roggen en prachtige koraalriffen.

Een onvergetelijke reis

Een Mexico groepsreis staat garant voor een onvergetelijke reis met alles wat nodig is om dit land optimaal te leren kennen. Reis je liever met een groep singles? Dan bieden wij ook single groepsreizen naar Mexico. En je kunt ook op eigen houtje Mexico verkennen tijdens een privé rondreis in Mexico.