17-daagse groepsrondreis Mexico: Op zoek naar Maya's en Azteken

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

62 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 12-05-2018

Een boeiende,afwisselende reis met heel goede informatie omtrent alle bezienswaardigheden

Reizigers die geïnteresseerd zijn in het land van de Maya's en de Azteken komen volledig aan hun trekken. Maar ook de andere activiteiten zijn de moeite waard.

Gré uit Venhuizen
6,7
Toegevoegd op: 06-10-2017

Een mooie reis maar lange reisdagen en weinig vrije tijd. In korte tijd krijg je veel te zien van het prachtige Mexico maar zelf wil ik ook graag wat rondslenteren, ontdekken, mensen kijken, of een zelfgekozen bezienswaardigheid kiezen. Zelfs als daar s avonds wat tijd voor was, was ik vaak te moe omdat we de hele reis om zes uur op moesten staan.

MBM van Griensven
8,1
Toegevoegd op: 09-10-2017

we hebben een onvergetelijke vankantie gehad dat kwam mede dat hij een gewldige reisgids was een met vele kwaliteiten

10,0
Toegevoegd op: 09-10-2017

Een heel bijzondere en informatieve reis, mooie natuur, cultuur en mensen.

Een heel bijzondere reis, mede door de start in Mexico City vlak na de aardbeving. Onze reisleider Peter Paul was er gelukkig meteen bij en nam ons gelijk op sleeptouw. We hadden een kleine groep dus waren flexibel en hebben toch kunnen genieten van ons ter plekke verzonnen aangepaste programma. Onderweg veel informatie gehad van Peter over de Maya's en Azteken en over het leven in Mexico van nu. Schitterende natuur en cultuur. Lange busritten waren wat minder maar moesten in totaal 4000 km afleggen binnen de tijd. Leuke afwisselende excursies, van alles at. Zeer tevreden over de reis!

10,0
Toegevoegd op: 15-11-2017

Een prachtige reis waarin je binnen twee weken een nagenoeg complete voorstelling van Mexico krijgt.

- Overweldigend en indrukwekkend zijn de tempelcomplexen; - Boek niet in het regenseizoen, want dat zul je zeker merken; - Prachtige cultuur, zeer gevarieerd landschap en een wisselend klimaat.

L.J. Krist
9,5
Toegevoegd op: 01-12-2017

In korte tijd zeer veel facetten van Mexico leren kennen, mede door uitmuntende reisleidster.

Nationaal Antropologisch museum is fantastisch, huis Frida Kahlo mag zeker ook niet ontbreken evenmin als een bezoek aan Teotihuacan. Taxco is eenmooi stadje, museo de la plateria. Oaxaca:Centro Cultural Santo Domingo in mooi. In San Cristobal de las Casa is he Museo Na Bolom een aanrader. Villahermosa: parque museo de la venta was een mooie vervanging voor agua azul, dat niet bezocht kon worden wegens problemen vande weg door de aardbeving. Monte Alban, Palenque en Chichen Itza zijn zeer indrukwekkende prachtige archeologische sites. Een aanrader is om vanuit Playa del Carmen een bezoek aan de archeologische site van Tulum te brengen met een busje van het openbaar vervoer is dit prima te doe, wel goed om zo vroeg mogelijk te gaan.

M Kolkman
10,0
Toegevoegd op: 02-12-2017

een fantastische toer door een buitengewoon mooi land, met dank aan Christine, de reisleidster.

Mexico is een buitengewoon mooi land. Zowel de natuur als de rijke cultuur verrast. Het reisprogramma is goed gekozen en laat je ten volle genieten, met de nodige tijd voor jezelf. De reisbegeleiding door Christine is super. Bedankt, het was een van onze beste groepsreizen ooit.

K Van Den Fonteyne
10,0
Toegevoegd op: 03-12-2017

Een ervaring rijker

Er is geen omschrijving ingevuld.

LS Drieenhuizen
8,6
Toegevoegd op: 08-12-2017

Mooie reis door de oude culturen van Mexico en de huidige

Een mooie reis door een mooi land. Niet alleen de tempels zijn adembenemend (zelfs na twee weken blijven ze zeer indrukwekkend), maar ook de de kathedralen, andere monumenten en de steden op zich zijn heel mooi (Taxsco, Campeche). Na deze reis heb ik heel veel geleerd over de oude culturen (Maya, Azteken, Zapoteken,...) en de huidige culturen (Mexicanen en indianen). Afsluiten in Playa del Carmen was ook perfect geregeld, lekker paar dagen genieten van de zon aan het strand en afsluiten met snorkelen tussen de zeeschildpadden en in de cenotes.

8,6
Toegevoegd op: 21-03-2018

Grondige kennis opgedaan over de Maya- en Aztekencultuur

Onder de zeer kundige leiding van Patricia, onze reisleidster, hebben we een groot deel van Zuid-Mexico bezocht. Het reisprogramma was intens maar voldoende gevarieerd. Steeds in overleg met de groep werd beslist om bijvoorbeeld samen te gaan eten of uit noodzaak het programma wat aan te passen. Deze reis is zeker aan te raden voor mensen die naast ontspanning ook meer dan oppervlakkige kennis willen opdoen van de Maya- en de Aztekencultuur.

J.P Verheyden