Privé rondreizen in Mexico

Hoogtepunten als Maya-, Azteken- en Zapotekenruïnes, kleurrijke markten en een heerlijk strandverblijf.
Je overnacht in comfortabele en centraal gelegen driesterrenhotels.
  Onze lokale, Nederlandssprekende vertegenwoordiger staat indien nodig voor je klaar.
Wij zijn voor jou altijd op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

2

Privé rondreizen in Mexico

Individuele rondreis Mexico – Ontdek de Mayasteden

Voor mensen die op zoek zijn naar een reis met een combinatie van prachtige stranden en indrukwekkende bezienswaardigheden, is een individuele rondreis in Mexico een aanrader. Individueel bekijk je de meest bijzondere hoogtepunten van dit land en overnacht je in comfortabele en centraal gelegen hotels. Een privé rondreis in Mexico is ideaal als je met jouw eigen reisgezelschap dit bijzondere land wilt leren kennen.

Privé rondreis Mexico: een diverse reis

Onze individuele rondreizen in Mexico durven wij gerust zeer divers te noemen. Breng een bezoek aan de prachtige mysterieuze ruïnes waar dit land om bekend staat, aanschouw de prachtige natuur en maak kennis met de vriendelijke lokale bevolking. Geen dag is hetzelfde tijdens de privé rondreizen in Mexico. En wij hebben de complete route uitgestippeld, waar uiteraard eigen wensen in meegenomen kunnen worden.

Nog meer mogelijkheden

Naast een individuele rondreis in Mexico met jouw eigen reisgezelschap bieden wij ook de mogelijkheid voor een groepsreis naar Mexico of een singlereis naar Mexico. Voor iedere reis geldt dat wij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en je alleen maar hoeft te genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft.