14-daagse privé rondreis met huurauto Kleurrijk Mexico

 

Fantastische privé rondreis langs de hoogtepunten van het Mexicaanse schiereiland Yucatán

Het schiereiland Yucatán in Mexico is bij uitstek geschikt om per huurauto te ontdekken. Op de route kom je schitterende koloniale steden tegen zoals Mérida en San Cristóbal. Je ziet de mooiste schatten uit de Maya cultuur waaronder de tempels van Uxmal en Palenque.

Zeer indrukwekkend is de tempel van Tulum, direct gelegen aan de kust. Je eindigt de rondreis in de gezellige badplaats Playa del Carmen met zijn hagelwitte stranden en azuurblauwe zee.

Gunstig gelegen en comfortabele hotels
Tijdens deze privé-rondreis hebben wij alle hotelovernachtingen al voor je geregeld. Je overnacht in gunstig gelegen, goede driesterrenhotels. Het ontbijt is inbegrepen. Je hebt de mogelijkheid jouw rondreis te verlengen aan het strand van Playa del Carmen, eventueel in een luxer hotel. 

Je reist per huurauto
Je rijdt met jouw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inbegrepen in de reissom!). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. Je krijgt van ons een Nederlandstalige routebeschrijving met vele tips en een Mexicaanse wegenkaart, zodat je de weg gemakkelijk kunt vinden. In geval van nood staat onze lokale, Nederlandssprekende vertegenwoordiger voor je klaar.


 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit