14-daagse privé rondreis met huurauto Kleurrijk Mexico

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 30-01-2020

Een mooie reis met een leuke afwisseling tussen verschillende bezienswaardigheden

Er is geen omschrijving ingevuld.

Nicky
9,3
Toegevoegd op: 25-08-2019

Geweldige reis. Afwisselde natuur en lokaties daardoor erg intensief

Bij Hacienda Oxman de cenote bezoeken i.p.v. de bekende ilkil In santa Elena gaan lunchen in 'enige' eetgelegenheid op het plein. De lekkerste taco's

Renate
7,7
Toegevoegd op: 23-07-2019

leuk om mexico zo te zien, maar hoef er niet meer nogeens naar toe

opgravingen zijn erg leuk. Palenque is super en san crisotbal is erg leuk. eten is goed en hotels waren op zich goed. Resort in Cancun was door zeewier overlast minder Vliegen leverde door overstap veel stress op. Ga rest van mijn leven geen overstap in Amerika meer doen.

erik
7,7
Toegevoegd op: 18-11-2018

Mooi om een keer gezien te hebben

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,1
Toegevoegd op: 04-01-2018

Een geweldige reis, extra dagen gewenst voor optionele aangeboden excursies

De reis was bijna perfect. Het tempo lag te hoog door de toch langere afstanden die telkens afgelegd dienden te worden. Het wegennet is op zich goed, echter er zijn veelvuldig snelheidsbeperkende maatregelen getroffen in de vorm van (vaak onaangekondigde) drempels. Daarnaast was op heel veel plaatsen het wegdek dusdanig slecht dat de gaten er ingevallen waren. De gaten waren zo groot en diep dat je daardoor schade aan banden en auto kunt oplopen. iets wat ons is overkomen. Door de staat van het wegennet doe je er langer over dan aangekondigd én is het veel vermoeiender dan als je over wegen rijdt waarin je niet hoeft te turen op gaten en drempels. het traject is binnen de tijden en bij daglicht te rijden, echter er blijft te weinig tijd over om de aangeboden optionele excursies te gaan doen. Dit is jammer. Het programma zou uitgebreid dienen te worden op bepaalde momenten met enkele dagen, zodat er tijd is om optionele excursies te doen

9,0
Toegevoegd op: 05-01-2018

Een verrassend mooie reis met veel afwisseling in een onverwacht mooi deel van Mexico.

Er is geen omschrijving ingevuld.

F van Wessel
7,1
Toegevoegd op: 16-01-2018

Deze route is te lang voor 12 dagen; 4 dagen extra voor deze afstanden zou beter zijn. De conditie van de wegen (gaten en drempels) en vroeg donker (17.30!!!) zijn de belangrijkste redenen. Er is te weinig tijd om diverse bezienswaardigheden te bekijken. Zo gauw je Cancun verlaat kom je in een andere tijdzone terecht. En 18.30 of 17.30 uur donker maakt wel degelijk verschil. Verder is de beschrijving in de papieren goed; militairen onderweg (geen last van gehad, we mochten steeds doorrijden), versperringen in Chiapas en de agent die probeerde ons een bekeuring te geven (niet gelukt, we bleven maar roepen OFFICE!). Er wordt heel slecht Engels gesproken; opvallend genoeg ook in hotels en toeristische attracties is Engels ver te zoeken. In Cancun en Playa prima maar daarbuiten belabberd slecht. Bezienswaardigheden genoeg; Chizen,cenotes,Celestun met flamingo's,Canon del Sumidero,Palenque en Tulum...schitterend. Playa dC niet gezien donker!

JEJM van den Berg
8,6
Toegevoegd op: 20-01-2018

Een mooie, indrukwekkende reis over het schiereiland van Mexico.

Er is geen omschrijving ingevuld.

E.J. Hordijk-Van Tilburg