16-daagse privéreis diverse vervoerstypes Mexico: Azteken, Maya's en Guacamole

 

Reis dwars door Mexico van fascinerend Mexico City naar de sfeervolle badplaats Playa del Carmen

Een rondreis dwars door Mexico waarbij je alle hoogtepunten van dit mooie land aandoet!

Je begint deze reis in één van de grootste metropolen ter wereld, het uiterst fascinerende Mexico City. Bezoek hier vooral de Aztekenstad Teotihuacán. Vervolgens reis je naar Oaxaca, een prachtige koloniale stad in een groene vallei en vandaar uit ga je verder naar San Cristóbal de las Casas, in het hart van de Mayacultuur. Via de mysterieuze Mayaruïnes bij Palenque reis je naar het schiereiland Yucatán met zijn vele cenotes en prachtige witte stranden.

Comfortabele hotels op goede locaties
Tijdens deze privé-rondreis hebben wij alle hotelovernachtingen al voor je geregeld. Je overnacht in comfortabele en gunstig gelegen toeristenklassehotels, inclusief ontbijt. Je hebt de mogelijkheid jouw rondreis te verlengen aan het strand van Playa del Carmen, eventueel in een luxer hotel.

Reizen in internationaal gezelschap en per openbaar vervoer
De transfers hebben wij al voor je geregeld. Kleine afstanden worden in minibusjes afgelegd in internationaal gezelschap (Seat in Coach); lange trajecten reis je in de beste publieke bussen die lokaal beschikbaar zijn. Zo krijg je ook gelijk iets van het dagelijks leven van de Mexicanen mee! Je krijgt van ons een Nederlandstalig informatiepakket, zodat je alles gemakkelijk kunt vinden.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit