Privéreis diverse vervoerstypes Mexico: Azteken, Maya's en Guacamole

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

3 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,1
Toegevoegd op: 01-11-2017

Mooie, gevarieerde en goed georganiseerde rondreis

Mooie landschappen, gezellige steden en een fijn en kleinschalig resort aan het eind van de reis (Reef Coco Beach Resort).

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 04-08-2017

Prachtig land met zeer indrukwekkende tempels, culturele bezienswaardigheden en erg mooie natuur.

Mw. H - Dronten
10,0
Toegevoegd op: 10-07-2017

Heerlijke vakantie en met name niets dan lof over de partner ter plaatse (Kamino Tours)

De gehele reis was fantastisch en onvergetelijk, vandaar de uitstekende recensie. Tijdens de reis was alles perfect en tot in de puntjes geregeld. Hele fijne chauffeurs en gidsen, mooi programma, en over het algemeen erg fijne hotels. De tempels van Teotihuacan en Palenque zijn indrukwekkend en absoluut de moeite waard. Chichen Itza is ook een prachtige temple, maar helaas er toeristisch geworden met de tijd. Erg vol met dagjesmensen vanuit de region Cancun die niet in de cultuur geinteresseerd zijn en alleen maar luid en verveldend zijn. Hoogtepunten van de reis waren het tropisch regenwoud in de region van Palenque (dieren reservaat is absoluut aan te bevelen) en het snorkelen met zeeschilpadden, dat was echt onvergetelijk.

Dhr. de G - Harmelen
Terug naar boven